Nieuw

Trump zei tegen Mattis: Nuke Syrië na een valse vlag gasaanval!

Noot der redactie: onze bronnen hebben het echte citaat, “nuke em, ik wil Damascus veranderen in een parkeerplaats”, Trump tegen minister van Defensie Mattis tijdens het telefoongesprek van april 2017. Trump had net Facebook-berichten gelezen, gemaakt door Al Qaeda, die beweerde dat Syrië chloorgas had gebruikt in de provincie Idlib. Trump controleert NOOIT waar zijn online informatie vandaan komt, hij denkt dat het allemaal waar is.
“Losgeslagen” is een understatement.

Door: Adriaan Jansens

Een nieuw boek van de Washington Post journalist Bob Woodward , Bob Woodward, die beweert inzicht te bieden in een tumultueus Trump’s Witte Huis, onthulde de gespannen sfeer tijdens de aanloop naar de Amerikaanse raketaanvallen tegen Syrië in april 2017.

Volgens Woodward, na de vermeende chemische aanval op Khan Shaykhun op 4 april 2017, die de Syrische en Russische ambtenaren verstomd deden staan, een valse vlag aanval gericht op het in diskrediet brengen van de Syrische regering, president Trump was zo woedend dat hij de Syrische president Bashar Assad wilde vermoorden.

In een telefoontje met minister van defensie James Mattis zei Trump naar verluidt het volgende, volgens Woodward: “Laten we hem vermoorden! Laten we naar binnen gaan. Laten we het grootste deel van hen vermoorden.”

Toen hij de president vertelde dat hij ermee aan de slag zou gaan, hing Mattis de telefoon op en in plaats daarvan zou hij een assistent hebben gezegd: “Dat gaan we niet doen. We zullen heel erg de maat genomen worden. ”

Drie dagen later, na intern overleg, maar voordat de vermeende chemische aanval goed kon worden onderzocht, lanceerden de Verenigde Staten 59 Tomahawk-kruisraketten van torpedojagers in de Middellandse Zee op de basis van de Shayrat-luchtmacht, waarvan Washington beweerde dat het een directe reactie was op de Khan. Shaykhun “aanval.” De Russische minister van Buitenlandse Zaken Sergei Lavrov noemde de Amerikaanse agressie een schending van het internationale recht, waarbij de Iraanse Opperste Leider Ayatollah Ali Khamenei het beschreef als een strategische fout.

VS en UK hebben een voorwendsel nodig om Syrië aan te vallen – onderzoeks Journaille
De Amerikaanse aanval, waarbij verschillende Syrische troepen en burgers werden gedood en verschillende vliegtuigen werden verwoest, slaagde er niet in zijn doelen te bereiken om de Syrische luchtmacht te verlammen, met vliegtuigen die enkele uren na de aanval opstegen vanaf de startbanen van de basis om terroristische doelen aan te vallen. aanval heeft Moskou ertoe aangezet om aan te kondigen dat het maatregelen zou nemen om de luchtverdediging van Syrië te helpen versterken.

Op 14 april 2018 voerden de Verenigde Staten en haar Britse en Franse bondgenoten nieuwe aanvallen uit, opnieuw werd de Syrische regering beschuldigd chemische wapens gebruikt te hebben, ditmaal in Douma, meer dan 100 kruisraketten werden afgevuurd. Onmiddellijk na die aanval meldden de Russische militairen dat Syrische luchtverdediging 71 van de 103 afgevuurde kruisraketten had neergeschoten. Syrische media meldden dat een half dozijn troepen en drie burgers gewond raakten bij de aanval.

In een vlaag van publieke woede, op Twitter voorafgaand aan de aanvallen noemde president Trump president Assad een “beest” en bedreigde hem dat hij een “hoge prijs moet betalen” voor de “chemische aanval”, waarvan inmiddels is aangetoond dat het een valse vlag operatie is geweest, een operatie gepleegd door de organisatie White Helmets.

Het Witte Huis heeft nog geen commentaar op de inhoud van het boek van Woodward gegeven, of de authenticiteit van de citaten die de journalist heeft toegeschreven aan de president of generaal Mattis.

Door: Adriaan Jansens

Bron:

https://www.veteranstoday.com/2018/09/04/trump-told-mattis-to-nuke-syria-after-fake-gas-attack/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.160 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8024 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

15 Comments on Trump zei tegen Mattis: Nuke Syrië na een valse vlag gasaanval!

 1. tim pietersen // september 6, 2018 om 20:56 //

  (((bob woodward))) whahahahahahahahahahahahahha lie, lie, and lie some more

  #jewlies

  Like

 2. tim pietersen // september 6, 2018 om 21:02 //

  bob woodward whahahahahahahah #liar

  Liked by 1 persoon

 3. Woodward, nog zo’n trekpop. Maarrrr…. er is weer een haatzaadje geplant en daar gaat ’t om…. mwhoehoehaha… ( beeld je hierbij Dr. Evil in met z’n pinkie bij de mondhoek 🙂

  Like

 4. Scrutinizer // september 7, 2018 om 03:01 //

  Trump checkt nooit online info?
  Neen, want Trump is een grote naiveling. Althans, dat moeten we geloven.
  Vraagje: denk je dat een naiveling enige kans maakt in het gehaaide New Yorkse vastgoedwereldje?
  Ja ja, Trump had een rijke pa die hem 10 miljoen naliet. Maar om dat te verveelvoudigen naar 4 miljard, dat zal je niet lukken als je een goedgelovige bent die makkelijk door zijn zakenpartners gerold wordt.
  Trump een naive simpleton? No way!

  Like

 5. Ik besef hu pas dat ik vergeten ben de schrijver/vertaler van dit artikel te vermelden.¨
  Shame on me.
  Sorry Adriaan. Ik ben mijn bed uitgekomen om het te herstellen.

  Liked by 2 people

 6. Von Puffelen // september 7, 2018 om 15:46 //

  “Trump has Twitter-warned Russia not to back the oncoming Syrian army offensive on Idlib Jihadistan”
  Die kan ie in z’n reet steken.
  https://russia-insider.com/en/russia-shrugs-trumps-warning-pounds-idlib-jihadists/ri24677

  Like

 7. Minister Defensie Mattis noemt boek Democratische redacteur anti-Trump krant ‘pure fictie’

  Eerder boek over Trumps Witte Huis, ‘Fire and Fury’, eveneens compleet gedebunked – Democratische minderheidsleider: ‘Als we mid-term verkiezingen winnen gaan we Trump afzetten’

  Slechts een week nadat het zoveelste nepnieuws over Trump of zijn medewerkers breed werd ontkracht, namelijk de bewering dat de voormalige advocaat van de president bewijs zou hebben dat Trump van tevoren wist van de befaamde ‘Trump Tower’ ontmoeting, heeft de ‘Deep State’ elite de volgende aanval op het Witte Huis gelanceerd met het (binnenkort) uitbrengen van boek ‘Fear’ door Bob Woodward, hoofdredacteur van de Washington Post, één van de beruchte kranten die al jaren met enkel tendentieuze berichtgeving en leugenpropaganda alles doet om Trump zwart te maken. Een van de genoemde hoofdpersonen in het boek, minister van Defensie James Mattis, reageerde dan ook dat het boek ‘pure fictie’ is.

  De Democraat Bob Woodward, beruchte Trump-hater, ‘lekte’ de inhoud van zijn eigen boek heel strategisch twee maanden voor de ‘mid term’ verkiezingen naar zijn eigen krant, de Washington Post, die de afgelopen jaren met de regelmaat van de klok werd betrapt op het publiceren van nepnieuws.
  Lees verder >>> http://xandernieuws.punt.nl/content/2018/09/Minister-Defensie-Mattis-noemt-boek-Democratische-redacteur-anti-Trump-krant-pure-fictie

  Like

 8. Rusland laat de VS weten zich schrap te zetten voor een Russisch-Syrisch offensief in het door de VS bezette Zuid-Syrië

  De VS claimen een 55 kilometer lange “uitsluitingszone” rondom de al-Tanf-basis in het zuiden van Syrië, waar Syrische en Russische soldaten niet zouden mogen binnenkomen

  Terwijl het grootste deel van de Syrische oorlog zich op dit punt rond de Idlib-provincie, het laatste grote rebellenbolwerk, concentreert, is er ook interesse in het opruimen van enkele kleinere rebellen posities langs de Jordaanse grens, vooral waar het ISIS en al-Qaeda betreft.

  Dit is een gevaarlijk risico op een confrontatie tussen de VS en Rusland, omdat Rusland en Syrië in de nabije toekomst heel graag enkele van de islamisten buiten de grens willen achtervolgen, en Rusland heeft hen verteld dat sommige van deze islamisten relatief dicht bij Amerikaanse militaire posities in het gebied.

  De VS kunnen het al een lange tijd prima vinden met de islamisten aan de Jordaanse grens en waarschuwen Rusland tegen het ondernemen van actie tegen hen, en zeggen dat de VS het als een “uitdaging” beschouwen en dat ze niet aarzelen om militair te reageren als er iets gebeurt het gebied.

  Dit is allemaal in de buurt van de Amerikaanse basis bij al-Tanf, op de hoek tussen Syrië, Jordanië en Irak. De VS hebben lang geëist dat iedereen bij deze basis wegblijft, behalve rebellen natuurlijk. Het Pentagon dringt erop aan dat ze het “recht van zelfverdediging” hebben om hun troepen in dit deel van Syrië te houden, ondanks dat Syrië hen nooit heeft toegelaten om binnen te komen, en het offensief gericht is op al-Qaeda-troepen in de buurt, niet de Amerikaanse troepen.

  De VS hebben lang deze oorlogszuchtige houding ten aanzien van Tanf en andere bases rond Syrië ingenomen en hebben in het verleden Syrische troepen en Russische militaire aannemers aangevallen omdat ze te dichtbij kwamen. Met het Russische leger direct betrokken en geeft de VS een geavanceerde waarschuwing, zal een Amerikaanse aanval zal duidelijk niet op dezelfde manier worden genomen als die eerdere incidenten.

  Dit is waarschijnlijk een spanningsveld op de lange termijn in het zuidoosten van Syrië, omdat de VS geen teken hebben gegeven om Tanf te verlaten en geen echte militaire doelen heeft voor de troepen daar, behalve die daar zijn om gevechten aan te gaan met andere troepen die voorbij komen.

  Bron:
  https://news.antiwar.com/2018/09/06/russia-warns-us-that-syria-offensives-are-planned-near-us-positions/

  Like

 9. Von Puffelen // september 7, 2018 om 18:45 //

  De yanken zijn gewaarschuwd en hebben zichzelf weer eens uitgenodigd zoals gebruikelijk.
  Hoog tijd dat ze eens afleren om overal met die lompe poten ongevraagd naar binnen te baggeren.

  Like

 10. Ze zijn allemaal lief in het MO behalve de VS. Dat mede de VS > Trump isis nagenoeg verdwenen is, ach dat is een detail. En hoe zit het met de hulp aan de koerden btw?

  Like

 11. Von Puffelen // september 7, 2018 om 22:07 //

  In het MO deugt niets en de yanken waren niet uitgenodigd.
  IS zijn idd nagenoeg verdwenen dankzij de geheime diensten van VS Israel Turkije UK France en duiken uiteraard goed uitgerust en gewapend elders weer op.
  De koerden worden meestal gebruikt als ze nodig zijn door de VS en daarna bij mission accomplished aan hun lot overgelaten leert de geschiedenis.

  Like

 12. Het zal er om spannen…..
  Wie bewaart de kalmte en de zelfbeheersing?
  Ik denk Poetin.

  Like

 13. Het is bijbels: https://rkbijbel.nl/kbs/bijbel/willibrord1975/neovulgaat/jesaja/17
  Jesaja voorspelt al dat Damascus wordt vernietigd in de eindtijd.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s