Nieuw

Paniekvoetbal van Pano (bis)

Hoe de VRT-nieuwsdienst zich –opnieuw- hopeloos vergaloppeert

De VRT heeft nog eens geschiedenis geschreven en de grenzen van de televisiejournalistiek verlegd in de Panoreportage, gisteren, 5 september, over de extreemrechtse jongerenclub Schild en Vrienden.

Hun voorman, Dries Van Langenhove, afgestudeerd in de politieke wetenschappen én gediplomeerd loodgieter (wat ik een hele mooie combinatie vind), wordt uitvoerig gevolgd samen met zijn getrouwen, een honderdtal studenten die zijn instructies nauwgezet opvolgen, veelal bij het nuttigen van een pils uit het flesje.

Johan Sanctorum, Doorbraak >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.048 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9561 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

2 Comments on Paniekvoetbal van Pano (bis)

 1. De VRT die alles ontkent, waar gevolgen van de islam en verkrachtingen niet genoemd mogen worden in discussies. Die telkens wegkijken van de gevolgen. Die de linkse kerk gelijk geven en Vlaams Belang in het verdomhoekje zetten.
  Die de weinige kritische opmerkingen meteen pareren met een volgende opmerking of vraag om van de vorige opmerking af te komen.
  België is aan het wakker worden.
  De maanblussers (spotnaam voor Mechelse inwoners) en de vele andere spotnamen van andere stadsbewoners komen langzaam uit hun onnozelheid.

  Like

 2. Dehaene was ook politieker en loodgieter. Maar die combinatie was toch niet zo mooi in het algemeen en nog minder in het bijzonder als zijn broek afzakte.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s