Nieuw

“Jongeren”” in Zweden stenigen zwangere vrouw op haar buik

In het laatste videoverslag van Joakim Lamottes komt een “afschuwelijke getuigenis” naar voren over de onveiligheid in Gävle. Een vrouw vertelt onder andere hoe “jongeren” met grote stenen op haar buik gooiden toen ze zwanger was.

Het is in Sätra in Gävle waar de freelance journalist Joakim Lamotte opnieuw de straat opging om te onderzoeken hoe mensen het nieuwe multiculturele Zweden ervaren.

“Mensen getuigden over jeugdbendes die het gebied hebben overgenomen en de inwoners terroriseren”, schrijft Lamotte op zijn Facebook.

– Toen ik hoogzwanger was, gooiden ze stenen op mijn maag. Meerdere keren… en dan praten we niet over kleine stenen, zegt een Zweedse vrouw in de rapportage, terwijl ze met haar handen laat zien dat het om stenen gaat zo groot een vuist.

– Meerdere malen moest ik vanwege pijn naar de verlossingskliniek.

– Is dat waar? Ik weet niet wat ik moet zeggen, antwoordt Lamotte geschokt.

Andere ouders in de film getuigen onder andere over hoe hun kinderen zijn mishandeld, bedreigd en seksueel aangevallen, zonder enige hulp van de overheid te krijgen. De bende gooit ook vuurwerk naar honden.

– Het zijn immigranten. Dat moet ik zeggen, antwoordt een vrouw als Joakim Lamotte vraagt wie de daders zijn.

“Luister naar deze vreselijke getuigenissen en deel het verslag, zodat het onze machthebbers bereikt. Het is tijd voor hen om hun ogen te openen, “schrijft Joakim Lamotte.

Zie het hele verslag HIER.

Bron:

http://www.friatider.se/ungdomsg-ng-i-g-vle-stenar-gravida-kvinnor-i-magen

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.049 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7218 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

11 Comments on “Jongeren”” in Zweden stenigen zwangere vrouw op haar buik

 1. Doet je internet het weer ?

  Like

 2. Nee, ik gebruik telepathie.

  Like

 3. Dat ik daar niet eerder opgekomen ben 🤔

  Like

 4. Het is een van mijn vele superkrachten. Alleen in noodgevallen maak ik er gebruik van.

  Like

 5. Dat moet ik ook hebben ,kunnen ze niet censureren …..

  Like

 6. templars2017 // september 6, 2018 om 17:14 //

  wat die vrouwen betreft ,het is een schande maar het was te verwachten ,die cultuur heeft niet zo een grote pet op met ons , er zijn oplossingen maar die moeten nog aanvaard worden…..

  Like

 7. templars2017 // september 6, 2018 om 17:16 //

  een subjectieve geest is ook een geest……:)

  Like

 8. Immigratie zonder volledige assimilatie is INVASIE!

  Like

 9. Het mooie van deze tijd is dat de vijand zijn uniformpje kan uittrekken maar steeds herkenbaar blijft. Voor de rest zou ik de hamsterweken in de gaten houden, na prinsjesdag komt de echte shit los, de halve wereld heeft misoogsten….en geen geld om het dure eten te betalen. Half zuid Amerika schijnt nu ook economisch in elkaar te storten zonder hulp van Wall street of bankiers, Spanje heeft dit jaar al een kwart miljoen paar verkeerde voeten op de bodem ontvangen, en het jaar is nog niet over…..die slachtingen aan de costa’s komen er wel. Marokko heeft de dienstplicht weer ingevoerd, met het oog op veranderende machtsstructuren. En ondertussen komt er een getraind vijandelijk leger op Europeese bodem terecht, zowel via marrokaanse kant als via Snurkije….de verdeling van Europa is openlijk maar blijkbaar is alles van enige betekenende machtspositie hier omgekocht en van vrijgeleide voorzien, voor wat het waard is. Ik zie machteloos aan hoe Europa door verraad word verkocht en afgemaakt, op alle mogelijke manieren. Ik zie hoe overheden en politie buigen en op de knieeen gaan voor vreemden die openlijk ons sterven als doel uitdragen…..

  En nog steeds slaapt en appt Europa….

  Like

 10. Voor de liefhebbers, weer een land dat niet echt kan bestaan en is opgekocht met geld dat geen dekking heeft…. https://www.reuters.com/article/us-argentina-economy/argentine-peso-falls-as-government-hammers-out-new-imf-deal-idUSKCN1LL1SM

  Like

 11. O ja, India heeft de dollar gedumpt….

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s