Nieuw

Jeruzalem Post: Verslag over IDF financiering van Syrische terroristen op verzoek van de “militaire censor” verwijderd

Het IDF heeft de Jerusalem Post gedwongen om zijn explosief rapport over het Israëlische leger dat wapens geeft aan de Syrische terroristen te verwijderen, bevestigt de hoofdredacteur van de krant tegen RT.

– Wij werden door de militaire censor van het leger opgedragen om dat deel van het verhaal te verwijderen, antwoordt David Brinn, de hoofdredacteur van de Jerusalem Post op een verzoek om commentaar. Het artikel met de kop “IDF bevestigt: Israël leverde lichte wapens aan Syrische rebellen”, waarin werd beweerd dat het Israëlische leger voor het eerst erkende dat het geld, wapens en munitie had geleverd aan de Syrische militanten, werd slechts enkele uren na publicatie zonder enige uitleg verwijderd.

Volgens Brinn werd het verhaal “om klaarblijkelijk veiligheidsredenen verwijderd”. Het IDF vertelde RT dat het geen commentaar op deze kwestie zou geven.

Het artikel van Jeruzalem Post werd kort na publicatie verwijderd, maar een versie van het artikel kan nog steeds met behulp van Google cache worden gelezen .

Het beweerde dat de regelmatige leveringen van lichte wapens en munitie aan de Syrische militanten die de gebieden dichtbij de Israëlische grens bezet houden, deel uitmaakt van Operation Good Neighbor, dat door Israël wordt geportretteerd als een humanitaire missie die erop gericht is Syriërs “voedsel, kleding en brandstof te geven”.

Israël heeft minstens zeven verschillende militante groepen in de Syrische Golanhoogten van wapens voorzien, aldus het artikel. Het schrijft ook dat het  Israëlische leger van mening is dat het verstrekken van wapens aan de militanten “het juiste besluit” was, aangezien zij tot doel hebben om Hezbollah en Iran weg te houden van de Golanhoogten van Israël.

Het verwijderde artikel kwam kort na een andere aanmerkelijke onthulling. Op maandag kondigde de IDF aan dat Israël in de afgelopen anderhalf jaar meer dan 200 luchtaanvallen op Syrische doelen heeft uitgevoerd.

Bron:

https://www.rt.com/news/437719-jerusalem-post-idf-censor/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.049 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7205 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

12 Comments on Jeruzalem Post: Verslag over IDF financiering van Syrische terroristen op verzoek van de “militaire censor” verwijderd

 1. “Our best ally”. Sure. Israël is de grootste schurkenstaat die er bestaat en financiert terrorisme wereldwijd, stuurt aan op oorlogen, zaait dood en verderf en is de nagel aan de doodskist van de goyim. Ofwel, de synagoge van Satan. De reden ook waarom ISIS Israël nooit aanvalt. Hoe duidelijk wil je het hebben.

  Liked by 1 persoon

 2. tim pietersen // september 6, 2018 om 11:30 //

  dankzij israel is ons land nu volgepompt met jihadis/rapefugees/islam

  Like

 3. Von Puffelen // september 6, 2018 om 13:12 //

  Check out wat takfiris zijn en snapt u het dan nog?

  Like

 4. Toch vreemd dat geen mens vlucht uit Israël maar mensen wel naar Israël vluchten. Ik bedoel, hoe wreed moeten de landen dan wel niet zijn als ze naar Israël vluchten, en dat haalt meteen de stelling onderuit dat Israël de grootste schurkenstaat zou zijn.

  Ik heb het al vaker voorgesteld want ik ben bij nader inzien van mening dat Israël beter niet gesticht had kunnen worden was het alleen al om bij bepaalde types, met name moslims, het kruit weg te halen: We heffen Israël op en laten de Israëliërs naar Europa komen en als tegenprestatie vertrekken alle moslims uit Europa en kunnen zich dan bv in Israël vestigen om hun islamitische heilstaat te beginnen, dat lijkt me een hele eerlijk en goede deal/ruil. Het vreemde is, mensen die het hardst schreeuwen dat Israël weg moet vinden dit absoluut geen goed idee, die vinden het zelfs fascistisch, die vinden dus blijkbaar dat Israël wel weg moet maar dat moslims ongestoord in Europa moeten kunnen blijven en er zelfs het liefst miljoenen bijhalen. Doe de math.

  Wat ik Israël ook zou aanraden mochten ze zich ooit opheffen, breek alles wat ze opgebouwd hebben af en breng het terug in de staat waarin ze het in ’48 aantroffen en moet je dan op de reacties letten van degenen die Israël weg willen hebben, dan hebben ze opeens geen interesse meer. Doe de math.

  Zo zouden ze het ook met Zuid-Afrika moeten doen, breng het terug in de staat hoe de blanken het toentertijd aantroffen, dan wil plots geen enkele zwarte ZA nog hebben. Doe de math.

  Like

 5. @Dick
  Nergens in het artikel wordt gesteld dat Israël de grootste schurkenstaat zou zijn. Het artikel handelt zich om het feit dat Israël zelf heeft verklaard dat het terroristisch groeperingen in Syrië met geld, wapens en munitie heeft voorzien.

  Like

 6. Daniél.
  Ik kan niet anders concluderen dat Israël het dus héél goed voor elkaar heeft.
  Weet je wat, probeer jij maar eens in Israël te leven.
  ’n Land dat omgeven is met apenlanden waarin honderden miljoenen onderontwikkelde islamitische beesten leven die uitsluitend en alléén maar bezig zijn met te pogen Israël te vernietigen!
  Maar daar zul je wel te laf voor zijn.
  Als je klaar bent met je avondje “Pauw” of “Joop” hebt uitgelezen… en nog wat tijd over hebt moet je zo nodig je gif over Israël en de Joden spuien…?

  Weet ja wat koop ’n bomgordel en blaas je op op ’n vlot in de Noordzee, zodat je dat tandeloze wijf van 72 in je armen kunt sluiten.
  Iedereen tevreden.

  Like

 7. “’n Land dat omgeven is met apenlanden waarin honderden miljoenen onderontwikkelde islamitische beesten leven”

  En wij leven op een continent middenin tientallen miljoenen potentieel gevaarlijke islamisten. Als ik in jouw schoenen stond zou ik me daar ernstig ongerust over maken. In plaats je druk te maken over Israël, die gaarne zijn islamieten waarmee het omgeven is naar Europa doorstuurt.

  Like

 8. Rommel
  Dat was als reactie op Daniel. Maar dat isis een zionistisch complot zou zijn of zoiets dergelijks gaat er bij mij niet in omdat joden en zionisten de gezworen vijand van moslims zijn en hoe verklaar je dan dat bijvoorbeeld duizenden europese moslims voor isis gingen vechten?

  Like

 9. “hoe verklaar je dan dat bijvoorbeeld duizenden europese moslims voor isis gingen vechten?”
  Euhh… Omdat het moslims zijn?

  Like

 10. Dick // september 6, 2018 om 16:46
  Maar dat isis een zionistisch complot zou zijn of zoiets dergelijks gaat er bij mij niet in omdat joden en zionisten de gezworen vijand van moslims zijn.
  ———–

  Je heel erge vijanden. Al-Qaeda en ISIS kamperen een jaartje of zes op de stoep bij Israel voor de deur in de Golan en vallen Israel niet één keer aan. Wel verleent Israel zo af en toe medische bijstand en evacueert uiteindelijk de leiding van The White Helmets Al-Qaeda als het vuur daar te heet onder de voeten wordt.

  Like

 11. “Euhh… Omdat het moslims zijn?”

  Hahaha…. en ik hou verder maar wijselijk m’n mond 🙂

  “Wel verleent Israel zo af en toe medische bijstand en evacueert uiteindelijk de leiding van The White Helmets Al-Qaeda als het vuur daar te heet onder de voeten wordt.”

  Denk toch dat dat meer in dezelfde categorie valt als een NL die de “rebellen” steunt. Dat ze Israël niet aanvallen begrijp ik wel, zo levensmoe waren ze nou ook weer niet en als het een zionistisch complot was dan hadden ze juist een false flag uitgevoerd om hun onschuld te pretenderen en om er een slaatje uit te slaan. Ik ga in veel dingen mee maar dit is voor mij te onlogisch. Maar goed, zeker weten doe ik het niet maar vooralsnog ben ik niet overtuigd.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s