Nieuw

Italiaans regeringsbeleid: “Vluchtelingen” niet welkom – Salvini’s “Lega” op recordhoogte

Pixabay

Het strenge anti-immigratiebeleid van de Italiaanse minister van Binnenlandse Zaken Salvini wordt nog steeds goed ontvangen door de Italiaanse kiezers. Salvini’s Lega stijgt volgens een recent onderzoek van het onderzoeksinstituut SWG naar een recordhoogte en overtreft zelfs de Vijfsterrenbeweging waarmee ze in Rome een regeringscoalitie vormen.

Volgens het onderzoek in opdracht van de tv-zender “La 7” zou de Lega nu 32 procent van de stemmen krijgen bij nieuwe verkiezingen – vergeleken met 17 procent bij de parlementsverkiezingen op 4 maart. De vijfsterrenbeweging zou tevreden moeten zijn met 28 procent, met 32 procent in de parlementsverkiezingen.

Salvini’s Lega put ook uit het reservoir van het conservatieve Forza Italia rond ex-premier Berlusconi, dat op een historisch dieptepunt van 6,9 procent zou landen. Met 17,7 procent zou de Democratische Partij (PD) stabiel blijven ten opzichte van de uitslag van de parlementsverkiezingen.

Een ander onderzoek van het opinie-onderzoeksinstituut PIepoli bevestigt soortgelijke cijfers. Volgens deze, zou de Lega op 30 procent, de Five Star-beweging op 29 procent belanden.

Bron:

http://zuerst.de/2018/09/06/italiens-regierungspolitik-refugees-not-welcome-salvinis-lega-auf-rekordhoch/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.160 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8025 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s