Nieuw

IDF CONFIRMS: ISRAEL PROVIDED LIGHT-WEAPONS TO SYRIAN REBELS

Bashar Assad claimed that Israel had been providing arms to terror groups and its forces had regularly seized arms and munitions with inscriptions in Hebrew.

The Israeli army has admitted, for the first time, that it provided large amounts of cash, weapons and ammunition to Syrian rebels in the Golan Heights.

While the IDF maintains that it was not intervening in Syria’s civil war, on Monday it confirmed that as part of Operation Good Neighbor Israel had been regularly supplying Syrian rebels near its border with light weapons and ammunition in order to defend themselves from attacks and a substantial amount of cash to buy additional arms.

Through Operation Good Neighbor, which was launched in 2016 the Israeli military had provided over 1524 tons of food, 250 tons of clothes, 947,520 liters of fuel, 21 generators, 24,900 palettes of medical equipment and medicine.

Reports first surfaced of Israel providing arms and cash to rebel groups several years ago, with the regime of Bashar Assad claiming that Israel had been providing arms to terror groups and its forces had regularly seized arms and munitions with inscriptions in Hebrew.

According to reports Israel had been arming at least seven different rebel groups in Syria’s Golan Heights, including the Fursan al-Joulan rebel group which had around 400 fighters and had been given an estimated $5,000 per month by Israel.

“Israel stood by our side in a heroic way,” the group’s spokesperson, Moatasem al-Golani, told the The Wall Street Journal in a January 2017 report.  “We wouldn’t have survived without Israel’s assistance.”

Read more:

IDF CONFIRMS: ISRAEL PROVIDED LIGHT-WEAPONS TO SYRIAN REBELS

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.196 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8473 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

3 Comments on IDF CONFIRMS: ISRAEL PROVIDED LIGHT-WEAPONS TO SYRIAN REBELS

 1. Dat Israel,de JODEN dus vinden het tijd om niet alleen het gestolen land van de Palestijnen na de afspraak met de US en GB in 1940 maar vinden het tijd om uit te breiden naar Syrië en zo een groter land te verkrijgen,
  Maar zoals de laatste 50 jaren blijven ze op de achtergrond en spannen andere landen voor hun karretje tot dat ze elkaar uitgemoord hebben en slaan dan toe,inmiddels is Europa uitgemoord door die zwarten en islamieten en pakken ze die aan zodat de hele wereld JOODS is en aan hun behoord,dus strategie’s
  Slim gespeeld en niemand verdenkt Israel en de financiers the Rotchilds de financiers van de hele wereld en door hun toedoen miljarden doden op hun geweten hebben,maar daar hebben ze maling aan.ADVIES: Vernietig de Rotchilds en Helpers en de Wereld word weer rustig.

  Like

 2. Jawel dat begreep ik al vanaf het begin steeds als het Syrische regeringsleger het vreemdelingenlegioen/terroristen terugdrong begon Israël het regeringsleger te bestoken en nam de
  gewonden en strijders van het vreemdeling/terroristenlegioen op om humanitaire redenen ja ja.
  Dat die strijders weer ingezet werden tegen het regeringsleger was bekend.
  Verdenk verschillende partijen en groeperingen ervan daarover op voorhand afspraken te hebben gemaakt.
  Tevens waarschuwt en bedreigt Israël continu onder het mom zich bedreigt te voelen door….Syrië en niet door de terroristen wat in mijn beleving op zijn minst vreemd is gezien de situatie.
  Het word minder vreemd als je beseft dat Israël de terroristen/vreemdelingenlegioen steunt en bewapent en de olie van Syrië uit zee illigaal wegsluist.
  Ze willen dat stuk land en zee uh zeg maar lebensraum 1967 maar dan ietsjes anders?

  Like

 3. Israel: The Promised Land of Organized Crime – Full Version

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s