Nieuw

Armeense Lili en Howick mogelijk niet uitgezet omdat ze de taal niet spreken – dat is dan een mooi argument om omgekeerd ook geen buitenlanders toe te laten die geen Nederlands spreken

Lili en Howick YT

Want dat is onmenselijk voor de kinderen.

“De uitzetting lijkt op losse schroeven te komen, want een geschikte school was voor de Raad voor de Kinderbescherming een voorwaarde voor het vertrek.”

“De scholen geven geen les in het Engels of zijn te duur”, meldt het AD.

Waarom horen we de Raad voor de Kinderbescherming dan nooit over al die zielige kindertjes die naar hier komen terwijl wij hier geen scholen hebben die in het Swahili of Zulu doceren, of in het Pashtun of Farsi ?

Onmenselijk, foei. Stuur snel al die mohammedaantjes en negertjes terug. Wees menselijk !

 

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.049 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9566 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

5 Comments on Armeense Lili en Howick mogelijk niet uitgezet omdat ze de taal niet spreken – dat is dan een mooi argument om omgekeerd ook geen buitenlanders toe te laten die geen Nederlands spreken

 1. In het licht van de ontwikkelingen in Europa is uitzetting voor deze kinderen misschien wel beter dan laten blijven……zoals de blokken vallen gaat het overal in europa goed mis, is er op vele plaatsen een aanloop naar omwenteling en een verhoging van geweld. De agressie is overal merkbaar, korter lontjes zijn norm aan het worden. Mensen, bedank uw VVD stemmers voor hun uitzonderlijk goede keuze om een randdebiel een land te laten leiden. Daarmee is zowel uw als hun eigen toekomst tot een puinzooi verworden.

  het voordeel is dat alles wat bijen verzamelen uiteindelijk word opgevreten door al het andere dat nooit eerder honing had….

  Like

 2. Like

 3. Alle buitenlandse kinderen die rond mijn tafel zaten spraken perfekt de buitenlandse taal door hun mobiel. Niet zo schelden tegen je moeder zei ik dan

  Liked by 1 persoon

 4. Jack vanderVeen // september 7, 2018 om 12:24 //

  Inside information:

  Deze kinderen zijn heel erg en doelbewust tweetalig opgevoed nota bene.
  En dat weet heel dat rooie lynxe naziecordon om die kinderen heen.
  Maar ja, wanneer zelfs een rechter niet wil weten hoe men thuis en met landlotgenoten in Nederland communiceerde, tsja dan zoekt dus ook het gerechtelijk instituut alleen maar motivaties om een paar Oekraïners hier te houden. Om straks aan gezinshereniging te werken zodat mama hier van de socialedienst kan leven.
  Weer een punt voor die vieze smerige nazïestische lynxe rooie honden. Ik haat dat tuig zo langzaam, ondanks dat ik mij inzet voor een vredelievende wereld. Want zij maken dat mij en mijn medestrijders onmogelijk zo.

  Like

 5. ieznogoedh // september 7, 2018 om 13:43 //

  Als het mislimische kindertjes zijn, dan is het taalprobleem dat ze in Nederland ondervinden geen enkel probleem. Zo ongeveer alle overheidsorganen hebben hun foldertjes in zo ongeveer alle ongewenste talen van de wereld en bovendien zijn de scholen voor die aankomend apothekers en gynaecologen gratis en voor niets. Geheel vrijwillig betaald door de autochtonen sukkels die op de vvd etc. hebben gestemd.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s