Nieuw

74-jarige weduwe bloedig aangetroffen na verkrachting door “buitenlandse man”

© Pixabay

Op zondagavond heeft zich in de Italiaanse stad Caserta een afschuwelijk incident afgespeeld. Een oudere vrouw werd door een “man met een buitenlandse  nationaliteit” verkracht, aldus de politie.

Na de verkrachting belde de 74-jarige weduwe onmiddellijk de politie. In het huis van de oude vrouw werden bloedsporen gevonden en ze werd naar het ziekenhuis gebracht.

Toen ze aankwam bevond ze zich niet in een levensbedreigende situatie, maar was volgens Italiaanse media-bronnen “erg in de war”. Ze is nog steeds onder observatie.

Politieagenten zeggen dat de vrouw verkracht werd door een man van buitenlandse nationaliteit. Verdere details zijn nog steeds onbekend, aangezien de man een complete vreemdeling voor de vrouw was. Het onderzoek, gecoördineerd door het Santa Maria Capua Vetere Procuratoraat, wordt voortgezet.

Castel Volturno staat bekend om de massale aanwezigheid van Nigeriaanse migranten. De kans is groot dat de “man met een buitenlandse  nationaliteit” niet-Europees is.

Italië is in het verleden opgeschrikt door verschillende wrede migrantenmisdaden. In oktober vorig jaar werd een 79-jarige vrouw in haar huis vermoord door Marokkanen.

In een ander schokkend geval werd de 18-jarige Pamela Mastropietro vorig jaar door drie Nigeriaanse immigranten vermoord en in stukken uiteengereten.

Uit cijfers van het Italiaanse Ministerie van Binnenlandse Zaken blijkt dat in de eerste zes maanden van 2018 buitenlanders bijna een derde van het aantal misdaden in Italië hebben gepleegd.

Bron:

https://voiceofeurope.com/2018/09/74-year-old-widow-found-bloody-after-being-rape-by-a-foreign-man/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.049 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7208 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

5 Comments on 74-jarige weduwe bloedig aangetroffen na verkrachting door “buitenlandse man”

 1. ieznogoedh // september 7, 2018 om 06:01 //

  Al die nieuwburgers moeten vooral zo doorgaan.
  Dan komt er misschien zelfs wel een dag dat ze aangepakt gaan worden en tegelijkertijd dan ook diegenen die ervoor gezorgd hebben dat die nieuwburgers binnengerold kwamen.

  Like

 2. templars2017 // september 7, 2018 om 12:59 //

  Wel het was voorspelt , de voorspelling komt jammer genoeg uit ,het verrijken van Europa zoals ze het noemen ,is niet zinvol voor de Europeanen maar voor de toegelaten niet Europeanen ,die verrijken zich op de kap van de autochtone bevolkingen en een slachtoffer meer of minder daar maalt niemand om.
  Een idee zou misschien eens een fotoboek maken met de beelden van alle slachtoffers die aan deze invasie te wijten zijn ,het zou zeer confronterend zijn .
  Al te makkelijk worden de slachtoffers een naamloos statistisch gegeven ,die dan nog eens gemanipuleerd worden om aan te tonen dat de criminaliteitscijfers dalen, ze zijn dus meer dan eens slachtoffer en niet het minste door de dader maar door de staat die er garen bij spint voor hun eigen agenda.

  Liked by 1 persoon

 3. paulzwueste // september 7, 2018 om 18:08 //

  Na de verkrachting belde ze onmiddellijk de politie.
  Dat had ze beter er vóór kunnen doen.
  Je begrijpt de mensen tegenwoordig niet meer.
  Wie belt er nou nadat je verkracht bent?
  Op die manier komt de politie altijd te laat.
  Als je het goed bekijkt is dit een latente poging om via destructie van het algemeen recht op welzijn alsnog verhaal te halen.
  Ik zou zeggen, en dit zoals bij zoveel van dit soort gevallen waarbij gepoogd wordt het recht in eigen handen te nemen, laten we de dader met terugwerkende kracht alsnog onschuldig verklaren.
  Op die manier kunnen we het recht in eigen hand nemen… en dat is wat er tegenwoordig dagelijks gebeurd.

  Voelt U?

  Like

 4. Eigen volk eerst // september 7, 2018 om 19:29 //

  Man! Dat soort “buitenlandse tuig” halal castrerene retour buitenland. Als dit de standaard aanpak is, gebeurt dit niet meer. Verkrachters worden nog beloond ook in dit slappe Europa. Diegenen die deze lui “uitgenodigd” hebben moeten opdraaien hiervoor. ZÍJ zijn de SCHULDIGEN!

  Like

 5. Niets is wat lijkt………
  Dat is de dagelijkse realiteit die de media ons vertelt…..
  en heel veel mensen geloven hier in………..
  eh…… het gevolg is dat de kerken leeg blijven en verbouwd worden tot islamitische ontmoetings centra.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s