Nieuw

Zweedse nazi vrijgesproken van het voorbereiden van een moord

De handkoffer van de man was omgebouwd om een vuurwapen ervan uit te kunnen schieten. © Politie

Het 48-jarige lid van de Noordse Verzetsbeweging werd vervolgd nadat de politie een wapen-verbergplaats in zijn huis had gevonden. Nu is hij vrijgesproken van de aanklacht van voorbereiding van een moord, maar veroordeeld tot tweeënhalf jaar gevangenisstraf voor onder andere wapenovertredingen.

Tijdens een huiszoeking in het appartement van de 48-jarige in een kleine stad buiten Sundsvall, vond de politie in mei wapens, laserpointers en illegale communicatieapparatuur.

Er werd onder andere een speciaal gefabriceerde handkoffer gevonden die was voorbereid om een pistool te bevatten die met een trekker aan de buitenkant van de koffer kon worden afgevuurd.

Het openbaar ministerie beschuldigde de 48-jarige, die actief is geweest in de Noordse Verzetsbeweging, onder andere voor het voorbereiden van een moord. In de woning van de man werden namelijk ook persoonlijke gegevens over twee journalisten gevonden.

Dit was echter volgens de districtsrechtbank niet voldoende bewijs om aan te tonen dat de man een moord zou hebben voorbereid, die hem op deze aanlacht vrijsprak.

Daarentegen werd de 48-jarige veroordeeld voor meerdere wapenovertredingen, overtreding van de stralingsbescherming-wet en overtreding van de wet betreffende elektronische communicatie, meldt de Zweedse radio. Hij werd veroordeeld tot twee jaar en half jaar gevangenisstraf.

Bron:

http://www.friatider.se/nazist-frias-fr-n-f-rberedelse-till-mord

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.049 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7208 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

2 Comments on Zweedse nazi vrijgesproken van het voorbereiden van een moord

  1. illegale communicatieapparatuur.
    Een gsm/gps jammer dus en een encrypted portofoon well whooptiedoo alles uit de kast dus die shit kun je bij elke chinees kopen .

    Like

  2. templars2017 // september 6, 2018 om 17:46 //

    Stralingsbeschermingswet????? Oooooh hij was radio actief :):):)):)

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s