Nieuw

Zie je wel – het is toch de schuld van Wilders

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.049 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9566 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

10 Comments on Zie je wel – het is toch de schuld van Wilders

 1. Is een keer wat anders dan het verward zijn motief. Geen verwarde man, maar een verwilderse man.

  Liked by 1 persoon

 2. En natuurlijk is dat lulverhaal door zijn advocaat in het oor gefluisterd. Die weet donders goed dat dit bij de rechtbank bijzonder goed in aarde zal vallen.

  Like

 3. polderboy // september 5, 2018 om 07:20 //

  Jawed was gewoon een in 2017 in Duitsland afgewezen vakantieganger uit Afghanistan.
  Hij procedeerde echter door, want volgens vluchtelingenrecht hebben Mekkaanse uitverkorenen het recht zich door dhimmies te laten onderhouden, zoals dat in een islamitisch kalifaat normaal is.
  https://www.volksfreund.de/nachrichten/politk/politik-ausland/medienbericht-mutmasslicher-attentaeter-von-amsterdam-lebte-auch-in-piesport_aid-32378101

  Verder had Jawed,een schijthekel aan ongelovige honden, en leek hij meer op een vakantie vierende Taliban strijder, volgens ingewijden:
  https://www.telegraaf.nl/nieuws/2519055/jawed-s-voelde-zich-niet-prettig-bij-ongelovigen

  In strafrechtelijk zin was Jawed daarom niet verdacht.
  Ze hadden alleen nog wel een paar ton subsidies nodig, om hem een tikkie meer ingeburgerd te krijgen.
  Maar dat levert weer heel wat banen op bij linkse ambtenaren en deskundigen, en die tonnen subsidies worden toch door die dhimmies opgehoest.

  Like

 4. Reinier Vangie // september 5, 2018 om 08:19 //

  Wat zoekt dat stuk stront hier. Voelt zich niet prettig bij ongelove honden. Of kom je hier alleen maar om door die ongelove honden je gore riool te laten volstorten uit onze staatsruif.

  Like

 5. @Polderboy. Nee hij komt naar Duitsland omdat hij dan niet hoeft te werken en hij zijn idealogie kan verspreiden. Dat is de bedoeling. Wilders is alleen maar een motief voor aandacht! Een beetje oplappen en flink aan het werk zetten met zo’n zware metalen bal om zijn enkels.

  Like

 6. Het valt nog mee dat Poetin ook niet deels schuldig is verklaard.

  Liked by 1 persoon

 7. En Trump is natuurlijk ook medeschuldig volgens de gelijkgeschakelde media
  Wie hebben we nog meer?….o ja Marine Le Pen bijvoorbeeld.
  Moslimbarbaren horen niet in Europa, lekker in je prehistorische land blijven.
  Maar ja, het IQ hier is te hoog en daarom worden er primaten uit moslimlanden geïmporteerd.

  Like

 8. bedonderde burger // september 5, 2018 om 12:37 //

  Testament

  Ik voel mij zwaar beledigd in mijn geloof als overtuigd lid van de wereldwijde Zingende Cirkelzaag religie. Meer en meer, vaker en vaker voelen wij ons onderwerp van spot en weten wij ons minderwaardig behandeld. Onze profeet die de religie in het jaar 2080 startte is meerdere malen als malloot afgeschilderd.

  Uit naam van alle leden van mijn religie en ter verdediging van de profeet die de wonderlijke openbaringen van de Grote Zingende Cirkelzaag wereldkundig heeft gemaakt zal ik een daad stellen om de wereld te doordringen van de noodzaak deze religie serieus te nemen.

  Aanstaande vrijdag de 33ste zal ik mij gewapend met grote en kleine zagen naar het huis van de grote satan in Den Haag begeven, om tijdens de debatten over de door ons aangevraagde status van erkenning ter bevordering van onze liquide middelen, die onze religie tot nu toe is onthouden, een daad te stellen.

  De wereld moet voor eens en altijd weten dat er met de geloofsgenoten van de Grote Zingende Cirkelzaag niet verder te spotten valt. Wij eisen met onmiddellijke ingang een verbod op verkoop van zagen waar en door wie dan ook. Enkel met het direct in werking stellen van dit verbod kunnen wij vrede hebben.

  Het niet inwilligen van onze religieuze eis zal worden afgestraft met aanslagen op andersdenkenden waar ook ter wereld zonder aanzien des persoons. De naam van de almachtige Zingende Cirkelzaag is geheiligd en eenieder die deze belasterd of beledigd moge worden gedood op alle denkbare manieren die er zijn.

  Namens de profeet, Grote Drilboor, zal ik onbeduidende Kromme Schroevendraaier, de 33ste aanstaande klaar staan om mijn leven te geven om daarna voor eeuwig direct rechts naast de enige ware God, Zingende Cirkelzaag, een ereplaats te hebben in zijn grote Hemelse Houtbewerkingswerkplaats.

  PS,
  Waarom is dit te gestoord voor woorden en dat andere niet? Waarom zit ik nu in een isoleercel te Santpoort en een ander in Rome? Of in Mekka?

  Liked by 1 persoon

 9. Hoogst waarschijnlijk zal tijdens het proces het accent voornamelijk liggen op Geert Wilders en zijn cartoonwedstrijd i.p.v. het extreem barbaarse gedrag van deze moslim uitvoerig te belichten.

  Het wordt dus een anti-Wildersproces waarbij de linkse goedmensen hun vingers zullen aflikken.

  ‘Het door Wilders veroorzaakte onverdraagzame en intolerante klimaat in Nederland vraagt nu eenmaal om dergelijke acties van getraumatiseerde migranten die zich daardoor buiten onze samenleving geplaatst voelen.’
  We horen het die advocaat al formuleren.

  Na het uitzitten van zijn straf moeten we niet gek opkijken als hij hier politiek asiel gaat aanvragen. Met als woonplek een huis in Transvaal of de Schilderswijk onder het genot van een levenslange uitkering.

  In dit knettergekke land is op dit gebied alles mogelijk.

  Like

 10. paulzwueste // september 5, 2018 om 16:30 //

  Inderdaad.
  Totaal verWilderd.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s