Nieuw

Virale woede tegen burgemeester in Siberië die slapende beer doodschoot

© Ircity / YouTube

De burgemeester van de Irkoetsk regio is na een onethische berenjacht in Russisch zwaar weer beland .

Een video van de zelfingenomen burgemeester van de regio Irkoetsk, Sergej Levchenko, die tijdens een jachtpartij in de winter van 2016 een slapende beer in zijn kop schiet, is in Rusland viraal gegaan.

De beer lag in winterslaap toen de burgemeester hem lafhartig doodschoot, of zoals de Russische RT het “onsportief” noemt. De video toont Levchenko en een groep andere lachende mannen die elkaar feliciteren terwijl ze de bloedige beer uit zijn hol slepen.

Veel Russen hebben er moeite mee om een politicus te zien die zich op deze onsmakelijke manier gedraagt en hebben Levchenko overspoeld met krachtige verbale opmerkingen.

Bij het ministerie van Binnenlandse Zaken is er bezwaar en een formele aanklacht ingediend. Nikolaj Nikolaj Nikolaev, voorzitter is van het Duman Comité voor Natuurlijke Hulpbronnen, Eigendom en Landgoed, noemt het gedrag van Levchenko “onwaardig voor een burgemeester en Siberië”.

Een woordvoerder van Levchenko zegt dat de jacht volledig legaal was en dat het jachtteam de nodige voorwaarden had verkregen om de beer te doden. De video is hier te zien:

Bron:

https://www.rt.com/news/437605-russian-governor-kills-bear-video/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.049 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7205 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

2 Comments on Virale woede tegen burgemeester in Siberië die slapende beer doodschoot

  1. Gewoon een gore lafbek dus. In een kooi zetten met een wakkere beer. Kijken of hij dan nog lef heeft. Net zo iets als voor niet mijn koning en mede moordenaars landgoed het Loo wordt afgesloten.

    Like

  2. trebor2110 // september 6, 2018 om 08:41 //

    en de beer ligt nu als een toffee van een grote jager voor de openhaard .

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s