Nieuw

Turkse toeriste in Denemarken beboet nadat ze volledig gesluierd een politiebureau binnenging

Een Turkse toeriste heeft in Denemarken een boete van 1.000 kronen gekegen nadat ze een politiebureau binnenging om haar visum te vernieuwen terwijl ze een volledig islamitische sluier droeg.

Agenten in Aarhus, in het westen van Denemarken, zeiden dat de 48-jarige vrouw niet op de hoogte was van de nieuwe wet van de Scandinavische natie die radicale kleding verbood in het openbaar, meldt Berlingske.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.052 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9601 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

2 Comments on Turkse toeriste in Denemarken beboet nadat ze volledig gesluierd een politiebureau binnenging

  1. Als men zich niet aan de wet houdt dan is dit terecht. Ze had zich moeten verdiepen in de wetgeving. Hoe komt zoiets het land in? Gesluierd of niet?

    Like

  2. Jack vanderVeen // september 6, 2018 om 16:18 //

    Mijn vraag: beseft deze vrouw nu wel dat volledige gezichtsbedekking in gewezen omgevingen verboden is? Uiteraard naar het inhuren van een tolk.

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s