Nieuw

Turken openen klopjacht met auto’s op AfD-er in binnenstad Dortmund en slaan hem ziekenhuis in

BMW X3 pixabay

Jachttaferelen op zondag midden in het centrum van Dortmund: Turkse moslims achtervolgen een AFD-lid op de motor met meerdere auto’s, waarna een van de hoofdschuldigen de AfD-man Frank G. (* naam gewijzigd door de redactie) het ziekenhuis inslaat. Wat de criminele Ottomanen irriteerde waren de opvallende politieke uitingen van Frank G., die een shirt droeg met de opdruk “AfD” en een helm met de inscriptie “Geen Islam”.

Hier is zijn beschrijving: Ik reed per motorfiets op de Rheinische Straße richting Königswall. Op het hoogtepunt van de Westfalenkolleg duwde een voertuig van links me. De inzittenden waren twee Turken in een groen-grijze Ford Kuga – een huurauto met Wiesbadener kenteken.

Vanuit het raam schreeuwden ze: “Ik neuk je moeder”, “Ik ben een trotse Ottomaan, jij ongelovige zoon van een hoer”. Tegelijkertijd werd ik bespuugd door de passagier. Op de kruising Rheinische Straße / Möllerstraße werd ik verhinderd door een ander voertuig, een Audi A8, om rechtsaf te slaan. In de auto zat een jonge Turk, type portier, die me ook beledigde en bedreigde. Achter mij reed een kleine auto met twee hoofddoekmeisjes, die me dwong en duwde met toeterende claxon.

kruising Rheinische Straße / Möllerstraße

Bij een rood verkeerslicht op de Königswall/Rheinische Straße stopte de Kuga voor mij en stapte de bestuurder uit terwijl ik van de motor stapte. De bestuurder gaf me onmiddellijk een rechter tegen de helm, terwijl de auto’s achter en naast me relden en toeterden en de A8 bestuurder de scène met zijn mobiele telefoon aan het filmen was.

Ik benaderde een voertuig waarin Duitsers zaten en vroeg hen of ze de situatie hadden waargenomen. Uit angst om zelf slachtoffer van geweld te worden, zwaaiden ze echter af en reden door zonder zelfs maar het raam te openen. De agressieve A8-rijder bleef alles wat er gebeurde filmen.

De Kuga reed toen met piepende banden verder naar rechts op de Königswall, terwijl ik weer op de motor klom en naar links draaide op de Königswall richting centraal station.

Maar het verhaal eindigde hier niet: Achter mij reed nog een BMW X3. Terwijl ik de voetgangersoversteekplaats op het stationsterrein omdraaide, werd ik ook aangespuwd en beledigd door de bestuurder van het passerende voertuig.

Met mijn hoofdletsel ging ik vervolgens naar de spoedgevallenkamer van het ziekenhuis. Diagnose: Kneuzing van het linker jukbeen.

Natuurlijk heb ik een aanklacht ingediend tegen de daders.

Conclusie: Ik werd aangevallen door jonge mannen die de geldende wetten niet respecteren, die het recht van de sterkste respecteren en die er niet voor terugschrikken om een persoon op de openbare weg en op klaarlichte dag aan te vallen. Zulke mensen eisen luidkeels tolerantie en respect en kennen slechts één middel: brute kracht! Ik was diep geschokt door zo’n gewelddadige houding!

Bron:

https://www.journalistenwatch.com/2018/09/04/tuerken-afd-mitglied/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.049 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9570 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

10 Comments on Turken openen klopjacht met auto’s op AfD-er in binnenstad Dortmund en slaan hem ziekenhuis in

 1. Niet buigen, samen spannen en massaal afd stemmen.

  Liked by 1 persoon

 2. antiislamnu // september 5, 2018 om 19:00 //

  Ik kan hier wel wat op zeggen maar dat mag niet meer.

  Liked by 2 people

 3. Ik werd aangevallen door jonge mannen die de geldende wetten niet respecteren.
  NEEEEE!
  Kap daar nou eens mee!
  Het zijn geen mannen.
  Het zijn fascisten, neonazi’s
  Turkse islam neonazi’s die te stom zijn om een mening van zichzelf te hebben.
  Die zonder de koran allang zichzelf hadden omgebracht,
  omdat het aardse te zwaar voor ze is.

  Ze zijn zo achterlijk dat ze geen eens meer door hebben van welke kant ze genaaid worden.
  Door Erdo en zijn gangbang of door Merkel & Co.

  Liked by 3 people

 4. polderboy // september 5, 2018 om 20:16 //

  Gedateerd afgelopen 26 augustus op de Afd website Dotrmund:
  https://afd-dortmund.de/aktuelles/2018/08/tuerken-jagen-afd-mitglied-mit-autos-mitten-in-der-dortmunder-innenstadt/

  Opvallend is dat media, behalve wat blogs, de zaak niet hebben opgepikt.

  Maar goed, het bestuur kan richtlijnen adviseren, om bepaald nieuws niet te verspreiden, in verband met het belang van handhaven van de rust en de openbare orde.

  Ook kan het bestuur adviseren om bepaalde informatie juist op een bijzonder intensieve manier te verspreiden, als men bijvoorbeeld een politieke doelstelling daarmee nastreeft.

  Dergelijke dringende, zelfs bindende adviezen hoef je niet altijd op papier terug te zien.
  In een land als Duitsland, waar al 75 jaar lang dezelfde 3 partijen aan de macht zijn, kun je ervan uitgaan dat het bestuur een buitengewoon gedegen netwerk ter beschikking heeft staan, waar allerlei belangrijke beslissingen door diep ingesleten wandelgangen lopen, geheel en al buiten het toeziend oog om.

  Liked by 1 persoon

 5. tja, en dan gaat fenixx toch door de knieën voor bepaald taalgebruik, wat enerzijds begrijpelijk is maar anderszijds de taal van die niet inheemsen is. Je laat met je sollen NL’rs

  Like

 6. Reinier Vangie // september 6, 2018 om 01:45 //

  In Duitsland zij stroomstoot wapens pepperspray batons vrij te koop. Schaf 1 of meerdere van dergelijke producten aan om je zelf te beschermen. Want dit gajes wordt door de overheid lees justitie niet aan of opgepakt. Dus er is maar 1 remedie bescherm je zelf.

  Like

 7. De meest duitsers zijn zelf tegen de AFD. Met een IQ van 65 zullen de Turken de “vrede” houden. In Holland trouwens ook.

  Like

 8. Kan alleen zeggen, hopelijk heeft deze kentekens van die helden, wel de oplossing besten mensen niet meer eten in Turkse restaurants in Duitsland, en heb genoeg andere oplossingen, maar we worden gevolgd op Fenixx.org maar weet de moderator ook door wie zou dat graag willen weten. Namen aub.

  Like

 9. Eugene de Groot // september 6, 2018 om 08:32 //

  Ik quote deze AfD’er: “Ik werd aangevallen door jonge mannen die de geldende wetten niet respecteren, die het recht van de sterkste respecteren en die er niet voor terugschrikken om een persoon op de openbare weg en op klaarlichte dag aan te vallen.”

  Prima.
  Doen we.

  Like

 10. tim pietersen // september 6, 2018 om 11:41 //

  tijd voor een concert

  Like

1 Trackback / Pingback

 1. Turken openen klopjacht met auto’s op AfD-er in binnenstad Dortmund en slaan hem ziekenhuis in – glockie17c

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s