Nieuw

Moslims groepsverkrachten en bezwangeren 14-jarig meisje – ouders dwingen haar tot abortus

Het jonge meisje werd gedrogeerd met cannabis en naar Sherwood Forest gebracht, waar de drie moslimmannen haar om de beurt verkrachtten. Ze werd bedreigd dat ze alleen in het bos achtergelaten zou worden als ze niet deed wat de mannen zeiden.

Het jonge meisje werd aan het hof van Sheffield beschreven als “een kwetsbaar kind met een zeer laag zelfbeeld” en werd van de ene groep roofzuchtige moslims in de stad South Yorkshire doorgegeven aan de andere.

Zij werd bedreigd met verwaarlozing in het bos, tenzij ze seks had.

De zaak kwam dinsdag voor de Engelse rechter. Door de groepsverkrachting raakte het meisje zwanger. Een jury moest aanhoren hoe het kwetsbare meisje getraumatiseerd raakte nadat haar ouders haar ook nog dwongen een abortus te plegen.

Ze werd gebeten en het liet sporen achter in na nek. Ze werkte niet vrijwillig mee. De verdachten dwongen haar medewerking af door haar drugs te geven en te dreigen haar in het bos achter te laten.

In de rechtbank bleek dat toen het meisje de verkrachtingen aan haar ouders opbiechtte, deze haar niet ondersteunden en haar zelfs verbaal aanvielen en uit huis zetten en haar dwongen een abortus te hebben.

De aanklager, Ms. Colborne, zei dat het meisje “van de ene groep Aziatische mannen aan de andere was gegeven en na verloop van tijd zeer ernstig werd misbruikt”.

“Zij zouden haar oppikken om seks met haar te hebben en introduceerden haar aan andere mannen,” voegde ze eraan toe.

De jury hoorde hoe Yousaf en Kurshid behoorden tot een bende van acht moslims in Rotherham die eind jaren negentig en begin jaren 2000 meisjes van 13 jaar oud hadden gekidnapr.

Ze hadden tieners – waaronder twee jonge zusjes – met alcohol en drugs gedrogeerd en “doorgegeven” aan elkaar voor seks.

Bron:

https://www.mirror.co.uk/news/uk-news/girl-14-forced-abortion-parents-13194392

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.051 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9622 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

1 Comment on Moslims groepsverkrachten en bezwangeren 14-jarig meisje – ouders dwingen haar tot abortus

  1. Okay heel heel erg voor dat meisje maar wat krijgen de daders voor straffen? Zet ze in de bak (niet bij elkaar natuurlijk) maar bij een stel grote heel zwaargeschapen kerels die dan hun lusten kunnen botvieren op dié verkrachters van dat meisje.

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s