Nieuw

Jews And Black Nationalists Clash In New York (1994)

Black Nationalism and the Jews (1994): An insight into the tension in 90s New York between the Jewish and African American community.

Synopsis: Tensions between the African American and Jewish community in 90s Brooklyn are running high after riots ensued in the Crown Heights neighbourhood following a car accident involving a senior rabbi and two young African American children. Norman Rosenbaum continues to seek justice for his brother who was killed during the riots, meeting with senior politicians and speaking to community members. Meanwhile, across the city at Howard University, Khalid Abdul Muhammad, a radical leader in the American Black Nationalist movement, targets the Jewish community specifically for their historic involvement in the slave trade, which has lead him to be called by many American Jews “one of the most dangerous men in America.” ABC Australia explores the anger and fear within both communities, including important footage of the 1991 anti-Jewish riots in Brooklyn.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.051 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9622 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

3 Comments on Jews And Black Nationalists Clash In New York (1994)

 1. Scrutinizer // september 5, 2018 om 21:50 //

  Interessant.
  ‘k Kan me niet herinneren hier destijds iets van te hebben vernomen op de NL of VL TV.

  Like

 2. Ik denk dat ik toen misschien wel helemaal geen TV had.

  Like

 3. Hephzibah // september 11, 2018 om 16:12 //

  Geweldig de waarheid komt aan het licht

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s