Nieuw

Israël is van plan Iraanse doelen in Irak en andere landen aan te vallen

Foto Een twee-jet van de Israëlische luchtmacht F-16's van Ramon Air Base, Israël, op weg naar de Nevada Test en Training Range tijdens Red Flag-oefening 09-4. Bron: Wikimedia Commons. Auteur: Master Sergeant Kevin J. Gruenwald

Volgens de mainstream media in het Westen heeft Iran de sjiitische proxy-strijdkrachten bewapend met ballistische raketten. Deze bewering geeft Israël nu een aanleiding om Iraanse doelen waar dan ook aan te vallen.

De Israëlische minister van Defensie, Avigdor Liberman, reageerde afgelopen maandag op het artikel van het nieuwsagentschap Reuters dat Iran de sjiitische proxy-strijdkrachten met ballistische raketten zou hebben bewapend om Israël aan te vallen.

Liberman gebruikt de rapportage als excuus, net als de voormalige Amerikaanse president George Bush, om uit voorzorg vijandelijke doelen waar ook ter wereld te elimineren.

Volgens het verslag van Reuters zijn tientallen raketten in Irak geplaatst om zowel Israël als Saoedi-Arabië te bestrijden. Het kondigde ook aan dat Iran bezig was zijn bondgenoten te voorzien van fabrieken voor de productie van raketten en dat het land milities had getraind in het gebruik van de nieuwe wapens. De informatie is afkomstig uit een aantal niet nader genoemde bronnen in Iran, Irak en westerse landen.

– We zullen alle Iraanse bedreigingen aanpakken, waar ze ook bestaan, zei Liberman tijdens een conferentie georganiseerd door het televisiejournaal Hadashot.

– Wat de dreiging vanuit Iran betreft, beperken we ons niet tot Syrië. Dat moet duidelijk zijn, zei Liberman.

Toen Liberman specifiek werd gevraagd of dit doelen in Irak omvatte, antwoordde hij:

– Ik zeg dat we elke Iraanse dreiging het hoofd zullen bieden, waar die ook vandaan komt. Wij behouden ons het recht om te handelen … en elke bedreiging of iets anders dat verschijnt zal worden aangepakt, verklaarde Liberman.

Westerse media verspreiden vals nieuws en iranofobie

Iran verwerpt het verslag van Reuters als vals nieuws.

– De leugen die in bepaalde media wordt verspreid dat in Iran geproduceerde raketten zouden zijn vervoerd naar Irak is totaal irrelevant en ongefundeerd, zei de woordvoerder voor het Ministerie van Buitenlandse Zaken van Iran, Bahram Qasemi.

– Dergelijk nieuws wordt alleen maar gebruikt om tussen de landen in de regio paniek te creëren en is in overeenstemming met hun beleid van het verspreiden van iranofobie, zei Qasemi.

Tijdens de conferentie stemde Liberman ermee in dat hij zijn eerdere verzet tegen elke vorm van onderhandelingen met de Palestijnen zal blijven herhalen.

– Ik weet precies wat er aan de hand is en ik ben me bewust van de onderhandelingen die er zijn, maar dat kan me niets schelen. We moeten begrijpen dat onderhandelingen met Palestijnen … voor ons nergens toe zal leiden. Alle onderhandelingen hebben ons op dood spoor gebracht, beweerde Liberman die militaire aanvallen verkiest.

Bron:

https://www.timesofisrael.com/defense-minister-indicates-israel-could-hit-iranian-targets-in-iraq/

https://www.reuters.com/article/us-iran-iraq-missiles-exclusive/exclusive-iran-moves-missiles-to-iraq-in-warning-to-enemies-idUSKCN1LG0WB

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.051 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7268 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

9 Comments on Israël is van plan Iraanse doelen in Irak en andere landen aan te vallen

 1. Hebben ontiegelijk de tering in over Syrië.

  En het is hun eigen goddamn fucking schuld.

  Als ze er niet waren gaan lopen rotzooien in the first place, hadden ze nu geen Iraanse gardes als hun buren gehad. Het was gvd bijna een uitnodiging toen ze Assad wilden omver werpen.

  Schoolvoorbeeld van in je eigen mes lopen.

  So much voor the Jewish IQ. Je hebt weinig aan IQ als je dat teniet doet door arrogantie en zelfoverschatting.

  Anyways. Logisch gevolg is nu dat ze nog vriendelijker met Saoedi-Barbarije zullen worden en die een oorlog met Iran laten starten, want in Syrië hebben ze hopeloos verloren.

  Hebben ze honderd jaar geleden de Tsar en zijn hele familie vermoord, staat er nu iemand op die Poetin heet. Wat zullen ze hem haten.

  Like

 2. Deze oorlog is bijna op en wordt tijd voor een nieuwe. Waarvan wij de vluchtelingen mogen plukken.

  Like

 3. “Iranofobie”

  Wist je dat er ook Fenixxofoben bestaan? Die tref ik soms in de redactiemail aan. Beschuldigen ons ook van paniek zaaien en vals nieuws.

  Like

 4. En sommigen noemen zichzelf dan ‘jamaar ik ben ook rechts’

  Haha.

  Like

 5. Ik ben vooral benieuwd op de korte termijn wat Turkije gaat doen, want die beschouwen Idlib als van hun, en het naastgelegen Afrin. En het Koerdische Rojava, maar dan zou ik vooruitlopen.

  Hoop gebrul en weinig waarschijnlijk.

  Trump heeft een munt-oorlog tegen ze ingezet, de lira is stuk.

  En Poetin heeft Erdo bij de ballen sinds die een Russisch vliegtuig neerschoot. Bovendien geeft hij elke keer een kadootje als Trump en Erdo ruzie maken. S-400 luchtafweer, gasleveringen, kerncentrale, noem maar op.

  Voor Israel-VS (in die volgorde) Iran aan gaat vallen, zal eerst Koerdisch bezet gebied ten Oosten van de Eufraat gaan spelen lijkt me.

  Dat verwacht ik na Idlib. Idlib lijkt me een zekere zaak voor Poetin-Assad. We zullen extreem veel media-gekrijs krijgen en fals chem flags, dat is al aangekondigd. Maar dat is schouderophalen.

  Like

 6. Over het door Koerden bezet gebied komt veel minder media-gekrijs, omdat de media hier nog altijd horig is aan Turkije, omdat Turkije de grootste omvolker is, die de hand aan de ‘vluchtelingensluis’ heeft, en al een enorme 5e colonne hier heeft. Itt de Koerden.

  Like

 7. paulzwueste // september 5, 2018 om 16:37 //

  Interessante verhalen.
  Ik heb ze allemaal gelezen.
  Weet iemand ook wie er gaat winnen?
  En aub. niet aankomen met “iedereen is verliezer”, dat weten we al sinds Adam en Eva.
  Als je dat ziet op die kleurenfoto van Eroticus Bosch.
  Hoe Eva die appel vast houdt terwijl ze met haar rechterhand probeert haar schaamlippen te bedekken.
  Nou, dan weet je het wel.

  Dus?

  Like

 8. Terug aanvallen..is de beste optie !!

  Like

 9. Tja, ik ga deze toch hier even neerzetten..

  ‘The General’s Son. Miko Peled is a peace activist who dares to say in public what others still choose to deny. Born in Jerusalem in 1961 into a well known Zionist family, his grandfather, Dr. Avraham Katsnelson was a Zionist leader and signer of the Israeli Declaration of Independence. His Father, Matti Peled, was a young officer in the war of 1948 and a general in the war of 1967 when Israel conquered the West Bank, Gaza, Golan Heights and Sinai.
  Miko’s unlikely opinions reflect his father’s legacy. General Peled was a war hero turned peacemaker.
  Miko grew up in Jerusalem, a multi-ethnic city, but had to leave Israel before he made his first Palestinian friend, the result of his participation in a dialogue group in California. He was 39.
  On September 4, 1997 the beloved Smadar, 13, the daughter of Miko’s sister Nurit and her husband Rami Elhanan was killed in a suicide attack.
  Peled insists that Israel/Palestine is one state—the separation wall notwithstanding, massive investment in infrastructure, towns and highways that bisect and connect settlements on the West Bank, have destroyed the possibility for a viable Palestinian state. The result, Peled says is that Israelis and Palestinians are governed by the same government but live under different sets of laws.’

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s