Nieuw

Inbreng Geert Wilders debat over de uitspraken van minister Blok

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.049 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7218 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

5 Comments on Inbreng Geert Wilders debat over de uitspraken van minister Blok

 1. Ooh hellup, zijn die lui weer terug van vakantie.

  Hadden ze niet weg kunnen blijven, dat stelletje B-acteurs ?

  Liked by 1 persoon

 2. Wat een ontstellende luchtfietsers:

  Pechtold noemde de uitspraken bizar, onthutsend en schadelijk. De voorman van de coalitiepartij zei dat de minister van Buitenlandse Zaken er is om het ideaal van multi-etnische samenlevingen wereldwijd te bevorderen. “Als hij dat niet kan, als hij dat niet wil of hij daar niet in gelooft, past hij niet in het kabinet”, zei Pechtold.

  Partijleider Segers van coalitiepartij ChristenUnie vindt de uitlatingen van Blok pijnlijk. “Ze suggereren dat het niks is met de multiculturele samenleving en dat het ook nooit wat kan worden en daar heb ik een fundamenteel probleem mee.” Als het nooit wat gaat worden, wordt het werken aan het regeerakkoord volgens Segers een ‘mission impossible’. “Want dat wil kloven overbruggen en tegenstellingen tegengaan.”

  Like

 3. Like

 4. Zou Erdogang werkelijk Nederlands kunnen!
  Zijn buikspreekpop doet dat toch aardig.
  Het lijkt net echt.

  De Erdogang poppenkast met als titel:
  De Erdo Nederige Knapen; D.E.N.K.

  En als Erdo zijn hand uit zijn pop terug trekt,
  dan komt er toch een vreemd geluid uit!

  Like

 5. wat lult die Wilders nou eigenlijk over ruggengraat? Ten eerste vond ik het al stom dat ie zelf met een kinderachtig cartoon wedstrijd over mohammed begon, maar dan later alsnog d keutel intrekt, en gaat dan over ene Stef Blok iets van ruggegraat vertellen. Die nozem, ik zeg dan als 1/6 verdiener van zo’n grapjassen, denk eerste NA voordat je iets doet en zegt. Ronduit belachelijk dit.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s