Nieuw

IDLIB, NVA en Frederica Mogherini

Idlib is een van de 14 provincies in Syrië met een gelijknamige hoofdstad. Het is gelegen in het noordwesten van Syrië en grenst aan Turkije.

Deze provincie is van groot strategisch belang omdat ze ten oosten ligt van de provincie Latakia  met een gelijknamige hoofdstad maar vooral met een gelijknamige haven die het eindpunt wordt van een lange olie-pijplijn  over Noord Irak en Noord Syrië, die allebei gecontroleerd worden door Koerden en we dus gemakkelijkheidshalve Koerdistan kunnen noemen. Alleen wil Sultan Erdogan dat niet want wat hem betreft mogen de Koerden, al zijn ze deels moslim, hetzelfde lot ondergaan als de Christelijke Armeniërs: genocide!

Nageltjes >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.051 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9622 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

1 Comment on IDLIB, NVA en Frederica Mogherini

 1. polderboy // september 5, 2018 om 23:17 //

  Als Assad niet allemaal barrel bombs de helicopter uit lazert, dan is er niks aan de hand.
  Voorlopig is de VS the Lord of the Ghetto, en die wil niet te veel burgerslachtoffers zien..

  Dus hebben de Russen vandaag nog wat precisie bommen op de kokosnoten van die jihad folklore gestuiterd, en the Lord of the Ghetto vond dat goed.
  https://www.militarytimes.com/flashpoints/2018/09/05/russia-launches-airstrikes-in-syrias-rebel-held-idlib/

  “Moghedingetje is toch dat leuke koffie serveerstertje?” vroeg een lid van een van die rivaliserende geopolitieke bendes vandaag nog, trouwens..

  Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s