Nieuw

Frans boek over seksuele voorlichting propageert uitroeiing van het blanke ras

Sarkozy wilde het blanke ras ook al uitroeien:

Nicolas Sarkozy is a Frenchman of mixed national and ethnic ancestry. He is the son of Pál István Ernő Sárközy de Nagy-Bócsa (Hungariannagybócsai Sárközy Pál [ˈnɒɟboːt͡ʃɒi ˈʃaːrkøzi ˈpaːl] ( listen), in some sources Nagy-Bócsay Sárközy Pál István Ernő),[1] a Hungarian nobleman,[2] and Andrée Jeanne “Dadu” Mallah (Paris, 12 October 1925–13 December, 2017), who is of Greek Jewish and French Catholic origin.[3][4] They were married at Saint-François-de-SalesParis XVII, on 8 February 1950 and divorced in 1959. (Wikipedia)

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.049 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9561 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

2 Comments on Frans boek over seksuele voorlichting propageert uitroeiing van het blanke ras

  1. Aprés rape posters…

    Like

  2. Scrutinizer // september 6, 2018 om 02:04 //

    Misschien door een racist gemaakt. Immers biologisch gezien is de baby een soort parasiet in het lichaam van de vrouw. Wellicht wilde de tekenaar de baby daarom zwart maken? Schandalig!

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s