Nieuw

De EU eist dat een derde van de inhoud van Netflix in Europa wordt geproduceerd

Pixabay.

In december zal naar verwachting de nieuwe EU-wetgeving van kracht worden.

De nieuwe wet betekent dat streamingdiensten zoals Netflix binnenkort aan de verplichting moeten voldoen om minstens 30 procent van hun budget aan Europese producties te besteden.

De diensten moeten dan ofwel hun eigen films en series in Europa produceren of ze van Europese producenten kopen en ervoor zorgen dat ze in het aanbod worden opgenomen.

Een voorlopige overeenkomst die naar verwachting in december als wet zal worden aangenomen, betekent ook dat auteursrechthebbenden een hogere vergoeding krijgen voor platforms als YouTube.

Zodra de wet van kracht is, hebben de lidstaten 20 maanden de tijd om volledig aan de nieuwe regels te voldoen.

Bron:

https://www.idg.se/2.1085/1.706675/eu-krav-netflix

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.051 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7268 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

4 Comments on De EU eist dat een derde van de inhoud van Netflix in Europa wordt geproduceerd

 1. De geldwolven duiken overal op waar iets te halen valt .Zelf kunnen ze helemaal niks ,maar parasiteren gaat ze geweldig af .

  Like

 2. Eindelijk kan dan heel Europa van de schitterende Nederlandse televisieproductie genieten. Want zeg nou eerlijk, het is toch zonde dat niet iedereen goede tijde slechte tijden kan zien?

  Like

 3. claasje kater // september 5, 2018 om 14:50 //

  boeien

  Like

 4. Claudia M. // september 5, 2018 om 20:16 //

  Ik ga ervan uit dat Netflix over uitstekende tools beschikt om aan te tonen dat er geen hond naar kijkt… Of het eventueel uit te zenden op het moment dat er geen hond meer kijkt.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s