Nieuw

China verklaart de islam tot een ‘ongeneeslijke tumor’ en een ‘giftig medicijn’

China ziet de islam als een groeiend probleem en heeft zijn acties tegen Oeigoerse moslims in het land opgevoerd. Volgens VN- en Amerikaanse functionarissen zijn er tot nu toe ongeveer een miljoen moslims in Chinese interneringskampen ondergebracht.

Gevangenen vertelden dat in de kampen moslims gedwongen worden om de islam te verwerpen en dagelijks communistische partijliederen te leren. Volgens andere berichten worden gevangenen gedwongen varkensvlees te eten en alcohol te drinken.

Terwijl de kampen aanvankelijk werden opgericht om het extremisme van Oeigoerse moslims te bestrijden, kan nu zelfs een lange baard – als onderdeel van een moslimidentiteit – ertoe leiden dat ze naar een heropvoedingskamp worden gestuurd. Het gevolg is dat bijna elke Oeigoerse moslim het risico loopt te worden weggestuurd voor ‘heropvoeding’.

De officiële radio van de officiële communistische partij van China heeft gemeld:

“Leden van het publiek die zijn uitgekozen voor heropvoeding zijn besmet met een ideologische ziekte. Zij zijn geïnfecteerd met religieus extremisme en gewelddadige terroristische ideologie en moeten daarom behandeld worden”.

“De religieuze extremistische ideologie is een soort giftige geneeskunde, die de geest van de mensen in verwarring brengt. …. Als we religieus extremisme niet bij de wortels uitroeien, zullen de gewelddadige terroristische incidenten groeien en zich als een ongeneeslijke kwaadaardige tumor verspreiden”, aldus de radio-uitzending via WeChat aan Oeigoeren vorig jaar.

Na geconfronteerd te zijn met een VN-panel zegt een Chinese ambtenaar dat er “geen heropvoedingscentra” zijn.

Volgens James Millward, hoogleraar Chinese geschiedenis aan de universiteit van Georgetown, “wordt religieus geloof gezien als pathologie”.

“Dus nu noemen ze heropvoedingskampen ‘ziekenhuizen’, bedoeld om het denken te genezen. Het is als een inenting, een zoek-en-vernietig medische procedure die ze willen toepassen op de hele Oeigoerse bevolking, om de kiemen van het extremisme te doden,” voegt Millward toe.

De professor zou gelijk kunnen hebben als een later fragment van de audio-uitzending laat zien dat het niet nodig is om een misdaad te plegen, maar de islamitische ideologie zelf wordt al als extremistisch beschouwd:

“Hoewel een aantal mensen die met extremistische ideologieën zijn geïndoctrineerd, geen misdaden hebben gepleegd, zijn ze al besmet met de ziekte. Het risico bestaat altijd dat de ziekte zich op elk moment manifesteert, wat ernstige schade zou toebrengen aan het publiek.

Daarom moeten zij tijdig worden opgenomen in een heropvoedingsziekenhuis om het virus te behandelen en te zuiveren van hun hersenen en hun normale geest te herstellen”.

Bron:

https://voiceofeurope.com/2018/09/china-declares-islam-an-incurable-tumour-and-a-poisonous-medicine/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.160 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10114 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

16 Comments on China verklaart de islam tot een ‘ongeneeslijke tumor’ en een ‘giftig medicijn’

 1. Vreselijk!
  Gedwongen worden alcohol te drinken. Wat een marteling moet dat zijn.

  Liked by 1 persoon

 2. syberspees // september 5, 2018 om 17:39 //

  HEIL CHINA ! Van de week maar weer ff naar de Chinees.

  Liked by 1 persoon

 3. Von Puffelen // september 5, 2018 om 19:08 //

  “Het risico bestaat altijd dat de ziekte zich op elk moment manifesteert, wat ernstige schade zou toebrengen aan het publiek.”
  In China erkennen ze SJS iig wel.
  Het is alleen een syndroom en geen besmettelijke ziekte maar dat zijn details.

  Like

 4. De eerste stap naar de totale vernietiging van religie. Het kan me niet snel genoeg gaan.

  Liked by 2 people

 5. Heel goed van de chinezen.

  Liked by 2 people

 6. Hiermee wordt bewezen dat chinezen het hoogste iq hebben.

  Liked by 2 people

 7. Scrutinizer // september 5, 2018 om 21:17 //

  @Dick
  Jammer dan wel, dat ze niet 50 jaar bestuurd werden door Lee Kwan Yew.

  Like

 8. Misschien wordt China het eerste land dat de hele islam in de ban doet en gewoon verbiedt? Laten we het hopen!

  Liked by 2 people

 9. Nep nieuws… Blanken Houwen van nepnieuws… Sukkels. 😁

  Like

 10. @Billie // september 6, 2018 om 00:27 /

  Je staat genoteerd. Je comments bevallen me niet. Als je op deze manier denkt verder te moeten gaan is je aanwezigheid van korte duur hier.

  Like

 11. Reinier Vangie // september 6, 2018 om 02:06 //

  Dat is een uitspraak die mij blij maakt. China is mijn favoriete koopland waar ik via internet al mijn electronica bestel. Top land.

  Like

 12. Het lijkt er af en toe op of steeds meer landen wakker aan het worden zijn…….

  Like

 13. In zie die Chinezen daar in China wel zitten.

  Like

 14. tim pietersen // september 6, 2018 om 11:48 //

  is een manier, expulsion is waarschijnlijk de enige manier #reconquista

  Like

 15. Dus China is een land welke mogelijk in aanmerking komt om asiel aan te vragen. Maar zou hier toch ook wel ingevoerd kunnen worden. Eventueel met een aantal extra kampen voor de “deugmensjes?

  Like

 16. Reinier Vangie // september 6, 2018 om 15:43 //

  En hier in Nederland zit de islam zelfs al diep geworteld in de politiek. (Denk). Zelfs al in het bestuur van gemeenten Rotterdam en Arnhem. Arm Nederland.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s