Nieuw

Buitenlanders vermoorden een recordaantal Duitsers

Met de groetjes van de EU.

Volgens het Bundeskriminalpolizei (BKA) waren er in 2017 in Duitsland in totaal 731 moorden en doodslagen in 2017, in 83 gevallen werden Duitsers gedood door buitenlanders. Dit was het resultaat van een evaluatie door de BKA meldt Die Welt.

In 2017 werden in dit land 731 mensen het slachtoffer van moord of doodslag. Het ging daarbij onder meer om 83 gevallen waarin enerzijds het slachtoffer Duitser was en anderzijds minstens één niet-Duitse verdachte werd geïdentificeerd. Dit was het resultaat van een exclusieve evaluatie door het Bundeskriminalpolizei (BKA), waarin voor het eerst een lijst werd opgenomen van alle vermoorde en vermoorde personen, ongeacht of het slachtoffer Duits of buitenlands was, en of er minstens één verdachte Duitser of minstens één verdachte buitenlander werd geïdentificeerd voor de respectieve delicten.

In 2015 doodden buitenlanders 52 Duitsers, in 2016 liep dat aantal op naar 62 en vorig jaar was het al gestegen naar 83.

Duitsers knokken terug

Vorig jaar werden er minder buitenlanders gedood door Duitsers dan andersom. Volgens de BKA evaluatie, in 2017 stierven 55 mensen als gevolg van moord en doodslag zonder Duits paspoort, waarvan ten minste een verdachte Duitser werd geïdentificeerd. 2016 was een uitzondering toen een Duitse piloot zijn vliegtuig met opzet een berg invloog waarbij 148 mensen omkwamen waaronder ook 78 buitenlanders.

Luchtfietsers

Ondertussen houden de luchtfietsers in de Tweede Kamer vol dat Stef Blok het mis had en dat een multi-etnische en multiculturele samenleving wel vredig kan zijn. Abortusdwinger Pechtold zei zelfs dat “de minister van Buitenlandse Zaken er is om het ideaal van multi-etnische samenlevingen wereldwijd te bevorderen”. Terwijl die christelijke tuinkabouter zei dat hij er een fundamenteel probleem mee heeft dat Blok suggereerde dat “het niks is met de multiculturele samenleving en dat het ook nooit wat kan worden”.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.160 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10114 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

4 Comments on Buitenlanders vermoorden een recordaantal Duitsers

 1. In de oorlog waren ze wel even wat anders ,,neem Putten ,1 officier gedood ,552 mensen weggevoerd en omgebracht .

  Like

 2. Reinier Vangie // september 6, 2018 om 01:59 //

  Ik vind Stef Blok een ruggegraat loze zak door eerst de waarheid te verkondigen en nu dat het linkse gajes in de tweede kamer hem aanvallen op zijn uitspraak terug te komen. Hij had in de tweede kamer met keiharde feiten moeten komen en die linkse schreeuwers daarmee de mond te snoeren. De hele wereld staat in brand door de islam terreur.

  Like

 3. Opvallend is dat die jonge vrouwen met zo’n spandoek lopen. Zouden ze dat ook doen als een van hun zusters zou zijn verkracht. Ze vragen er zelf om!

  Like

 4. @Flo // september 5, 2018 om 17:22 //

  Flauw en eenzijdig. Echt een vrouwenopmerking.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s