Nieuw

Volledig hysterische feministe probeert pleinbijeenkomst AfS te verstoren

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.051 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7268 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

3 Comments on Volledig hysterische feministe probeert pleinbijeenkomst AfS te verstoren

 1. Scrutinizer // september 4, 2018 om 22:50 //

  Mijn geheugen laat me kennelijk in de steek.
  Ik was ervan overtuigd dat de KOK uit de Muppet Show Zweeds was.
  Maar ik moet in de war geweest zijn met Miss Piggy…

  Like

 2. Voor zover ik weet heeft dit helemaal niets met feminisme te maken dus dit slaat dan ook nergens op. Moet maar een leren wat het woord feminisme betekend voordat jullie het te pas en te on pas gebruiken.

  Like

 3. Behalve ‘feministisch’ is ‘volledig hysterisch’ ook niet terug te zien in dit videofragment afkomstig van Alternativ för Sverige. Hetgeen er aan vooraf is gegaan eer ze werd afgevoerd, is hier niet duidelijk. Dat de Zweedse politie heeft ingegrepen om (aangevoerde) reden dat ze de bijeenkomst van deze politieke partij verstoorde, lijkt me, ondanks de matige berichtgeving, een positief bericht.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s