Nieuw

Oostenrijk zal geen vluchtelingen van reddingsboten toelaten

Foto: Redevoering Herbert Kickl bij Volksfest Wieselburg (29. Juni 2017). Screenshot YouTube FPÖ TV.

Oostenrijk zal voortaan geen vluchtelingen meer opnemen van de reddingsschepen in de Middellandse Zee. De Oostenrijkse minister van Binnenlandse Zaken Herbert Kickl (FPÖ) zei dit dinsdag na een ontmoeting met de Duitse minister van Binnenlandse Zaken Horst Seehofer (CSU) in Berlijn.

De Europese Raad heeft een verbod ingesteld op het creëren van extra “aantrekkingsfactoren”, d.w.z. stimulansen voor vluchtelingen om zich een weg over het water te wagen.

“Redding op zee is iets als je geheel onverwacht in een noodsituatie terechtkomt,” zei Kickl, “maar redding op zee mag geen onderdeel worden van het bedrijfsmodel van reddingsboten”. Tegelijkertijd klaagde de Oostenrijkse minister van Binnenlandse Zaken over de ongecontroleerde verdeling van deze vluchtelingen binnen de Europese Unie. Het zou een vergissing zijn als asielzoekers rechtstreeks van de schepen naar verschillende EU-landen kwamen voordat duidelijk was of er überhaupt sprake was van een beschermingsstatus.

Bron:

https://www.journalistenwatch.com/2018/09/04/oesterreich-fluechtlinge-seenotrettung/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.049 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7209 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

7 Comments on Oostenrijk zal geen vluchtelingen van reddingsboten toelaten

 1. trebor2110 // september 4, 2018 om 19:14 //

  Oostenrijk heeft geen eens een zee die hebben spoorrails .

  Like

 2. Reinier Vangie // september 5, 2018 om 00:01 //

  Steeds meer landen worden schijtziek van dat Afrikaanse gajes.

  Like

 3. ieznogoedh // september 5, 2018 om 05:38 //

  Beschermingsstatus? Daar gaat het toch helemaal niet om. Omvolken! Dat is wat de EU wil.

  Like

 4. @Trebor. Juist daar gaat het nu om. Oostenrijk wordt ook gedwongen bootvluchtelingen op te nemen. Die komen dan met het vliegtuig of per spoor. Heb je met die open grenzen. Vind dat de visumplicht maar weer ingesteld moet worden sowieso voor de landen die niet in de EU zitten zoals Turkije en Albanië maar ook weer grenscontroles. Kost wat meer tijd maar heb dat er graag voor over.

  Like

 5. heel goed het zijn geen vluchtelingen maar knuffels van merkel macron rutte en consorten alles wat er in Brussel zit niet te vergeten laten zij ze maar in huis nemen hun huizen zijn groot genoeg en laten ze de gewone bevolking er niet mee opschepen wat die incompetente leiders doen word ons door de strot gedrukt wij vragen niet om moordenaars verkrachters pedo s moslims Afrikanen Afganen polen roemenen en ga zo maar door nederland is diverser dan wat voor land ook meer als 400 moskeeen vragen wij er om NEE TURKSE haatpredikers Marokkaans tuig allemaal mensen die niks verloren hebben in dit land maar er zit nu eenmaal een regering die eerst aan zichzelf denkt en daarna pas aan het volk mochten ze daar nog aan denken

  Like

 6. Reinier Vangie // september 6, 2018 om 12:41 //

  Wat ik niet begrijp dat al de EU landen naar de pijpen blijven dansen van Brussel. Die lopen heel Europa te verzieken met hun gedram. Die gelukzoekers terug sturen naar Libië mag niet van Brussel maar de EU landen moet dat gajes wel verplicht opnemen en ook de gigantische kosten zelf ophoesten. De landen moeten al die gasten door sturen naar Brussel met begeleidend schrijven succes er mee.

  Like

 7. Jaap van Eijk // september 7, 2018 om 14:01 //

  Dat moeten ze in heel europa snel gaan doen anders is er geen redden meer aan.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s