Nieuw

Groot-Brittannië geeft £98 miljoen ontwikkelingshulp aan India – betaalt er maanlandingsprogramma mee

Chandrayaan 2 Mission

Groot-Brittannië heeft zelf geen ruimtevaartprogramma omdat ze dat niet kunnen betalen.

Tory Parlementslid, David Davies heeft de buitenlandse hulpstrategie van Groot-Brittannië op de korrel genomen nadat er nieuws was over het feit dat Groot-Brittannië in de komende twee jaar 98 miljoen pond aan India zou geven voor hulp.

Het Department for International Development (DfID) zal dit jaar 52 miljoen pond uitdelen, terwijl nog eens 46 miljoen pond is gepland in 2019/20.

India, een van de weinige landen met een eigen ruimtevaartprogramma, heeft geen Britse hulp nodig, aldus de heer Davies, die suggereert dat “de regering moet onderzoeken of zij denkt dat dit een geschikte manier is om belastinggeld uit te geven”.

India’s lunar probe, Chandrayaan-2 is gepalnd om te lanceren in januari van volgend jaar, een programma dat het land £95,4 miljoen kost. “In feite sponsoren we een Indiase maanmissie, zei de heer Davies.

Hier lijkt weer een voorbeeld te zijn van de verspilling van het zuurverdiende geld van de Britse belastingbetaler door een verkwistende, duidelijk niet voor dit doel geschikte overheidsdienst. De Britse belastingbetalers verdienen beter!

Bron:

https://www.westmonster.com/davies-98m-foreign-aid-for-india-totally-unjustifiable/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.049 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9566 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

3 Comments on Groot-Brittannië geeft £98 miljoen ontwikkelingshulp aan India – betaalt er maanlandingsprogramma mee

 1. ieznogoedh // september 4, 2018 om 06:30 //

  Je weet maar nooit wat voor voordeel dit soort schenkingen kunnen opleveren. Voor de persoon die de ontvanger duidelijk weet te maken dat ze de gulle gift aan hem/haar te danken hebben natuurlijk.

  Like

 2. Von Puffelen // september 4, 2018 om 11:51 //

  De yanken beweren er te zijn geweest in de 60er jaren met een soort vlammenwerper waar een klein vlammenwerpertje uitkwam en daaruit kwam weer een klein autootje waar ze een rondje mee hebben gereden op de maan.
  Stanley Kubrick heeft ooit eens gezegd dat hij het destijds allemaal op film heeft gezet.

  Like

 3. paulzwueste // september 4, 2018 om 16:37 //

  India heeft ’n ruimtevaartprogramma en haar bevolking hoort bij de laagst ontwikkelde voortbrengselen van de menselijke soort.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s