Nieuw

Duivels cynisme in Chemnitz: concertdeelnemers schenden plaats waar Daniel H. werd vermoord

Klik voor groot.

Het concert van Chemnitz was gisteren voor de uit heel Duitsland bij elkaar getransporteerden bezoekers gratis, maar daarvoor heeft de vermoorde Daniel Hillig het met zijn leven moeten betalen. Gisteren bedankten concertbezoekers hem op hun eigen manier.

Foto’s die je laten gruwen: tot diep in de nacht bezetten gisteravond links-radicalen de plek waar Daniel Hillig werd doodgestoken. De rouwenden werden niet doorgelaten en door links getreiterd.

De politie heeft zonder succes meerdere malen gevraagd om de plek te verlaten. De menigte scandeerde “Wij zijn met meer!” en “Hou je bek!”.

Rouwende mensen lastig gevallen

De aanhangers van Antifa waren reeds overdag naar de rouwplek gemarcheerd, waar Daniel Hillig door asielzoekers werd neergestoken en treiterden de rouwende mensen. Die door de politie moesten worden beschermd.

“Refugee Welcome”-vlag boven de misdaadplaats opgehangen

Om het slachtoffer definitief te bespotten, hingen de bezoekers van het concert “Wij zijn met meer” een “Refugee welcome”-vlag van de extreem-linkse “Antifa” direct boven de rouwplek. De bekende schrijver Akif Pirinçci schreef hierover:

“Precies op deze plek werd Daniel in Chemnitz afgeslacht. De foto is van gisteren en kan niet meer duivels cynisme uitstralen. Het is net alsof een vrouw werd dood verkracht en men hangt op de plaats delict een poster van een orgie op.”

Bron:

https://philosophia-perennis.com/2018/09/04/diabolischer-zynismus-in-chemnitz-konzertteilnehmer-schaenden-ort-an-dem-daniel-h-ermordet-wurde/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.051 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7268 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

8 Comments on Duivels cynisme in Chemnitz: concertdeelnemers schenden plaats waar Daniel H. werd vermoord

 1. Misschien was het toch een goed idee van de Amerikanen na de Tweede om alle Duitsers uit te roeien,ik zou zeggen is goed maar alleen de Linkse Moffen.

  Like

 2. Stel je is voor als het omgekeerd was, een autochtone Duitser vermoordt een asielzoeker en er breken rellen uit waarbij immigranten de straat opgaan. Als reactie organiseert ‘rechts’ een concert waar iedereen “wij zijn met meer” scandeert, de rouwplek op de misdaadplaats bespot en met een nationalistische vlag ridiculiseert. Dat zou meteen als haatmisdaad verklaard worden en justitieel vervolg worden.

  Like

 3. Scrutinizer // september 4, 2018 om 17:38 //

  Entertetes Benehmen.

  Like

 4. templars2017 // september 4, 2018 om 17:45 //

  De daad die de oorzaak is van de toestand in Chemnitz ,is de zoveelste in de rij geweest ,het gevolg van een opeenhoping die vroeg of laat een gevolg moest krijgen, links hoopte misschien op een escalatie doch tot nu is deze er niet gekomen ,dit concert heeft de indruk een verdere provocatie te zijn om de situatie te doen escaleren.
  Dat het een slag in het gezicht is van al die tegen het nutteloos migrantengeweld zijn is zeker, net als alle betogers waarvan de overgrote meerderheid gewone burgers als u en ik waren te dumpen in het uiterst rechts hoekje was voor velen een brug te ver en nog is er geen escalatie gekomen ondanks alle provocaties.

  Liked by 1 persoon

 5. Alles ter linker zijde met onmiddelijke ingang betitelen als links radicaal, links extreem, extremistische links etc.
  Dit als zodanig te definieren dekt nl. vele malen beter de lading dan alles aan de niet ‘linkse kant’ te betitelen als rechts, rechts extreem, etc.etc.

  Werkt wel zo verhelderend!

  Like

 6. polderboy // september 4, 2018 om 19:15 //

  Toch zijn ze flink bezig de boel te polariseren:
  https://www.weeklystandard.com/bill-wirtz/germany-has-a-nazi-problem-and-a-refugee-problem

  In het artikel worden overigens moedwillig zoveel zaken door de auteur uit het verband getrokken, en uit de context, dat de conclusies al bij voorbaat te nutteloos zijn om nog moeite te doen, ze te weerleggen.

  Eens ben ik het overigens met de conclusie dat Duitsland een probleem heeft met fascisten, of nazis, als je ze zo wilt noemen.
  Als een groep buitenlandse jonge mannen op een avondje uit 12 Duitse vrouwen verkrachten en nog eens 1200!! Duitse vrouwen aanranden, en die vrouwen voor hoer en ik weet niet wat uitmaken, dan heb je een enorm probleem met buitenlandse fascisten.

  En in plaats van er wat aan te doen, stop je het hele probleem met die buitenlandse fascisten in de doofpot als bestuur??!

  En wat gaat de Duitse Minister Heiko Maas nu roepen tegen mensen die ageren tegen alweer die buitenlands fascisten, die nu weer Duitse mensen in Chemnitz doodsteken zonder reden?
  Heiko Maas brult dat de burgers een plicht hebben om “elke vorm van fascisme” aan te pakken, doelende op die mensen die tegen die buitenlandse fascisten demonstreren??!!

  Goed en fout worden hier door Heiko Maas bijna 180 graden omgedraaid.

  En het ergste van alles?
  Hij beseft het zelf niet…

  Like

 7. De Stasi Staat beseft het donders goed waar ze mee bezig zijn.
  Alweer komt het ware gezicht van de Duitse machthebbers naar boven.
  Maar de populistische burgers hebben het nu door en weten hoe ze op veilige manier het spel moeten spelen.
  Vandaag of morgen komt er ook hele zware Europese critiek uit niet Eurofiele landen zoals Oostenrijk, Italië en de Visegrad landen op deze ontwikkelingen die door Merkel openlijk worden aangestuurd.
  Het fatsoen zal het gaan winnen.

  Like

 8. @polderboy

  Je gebruikt het woord ‘fascist’ verkeerd.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s