Nieuw

Chemnitz: Familie van Daniel H. wil geen condoleancebezoek van premier en burgemeester

(c) Screenshot YouTube (Klik voor groot.).

De nabestaanden van het slachtoffer van Chemnitz, Daniel H., willen Kretschmer en de burgemeester van Chemnitz niet ontvangen voor een condoleancebezoek. Bovendien weigeren ze zich door de politici voor hun eigen agenda te laten misbruiken.

Onze vondst van de week komt van de “Freie Presse“. Het artikel gaat eigenlijk over het extreem-linkse concert vanavond tegen “rechts”.

Maar het beantwoordt ook indirect de vraag wat de familieleden van Daniel H., het slachtoffer van de mesaanval die de onrust in Chemnitz teweegbracht, over de linkse feestelijkheden zouden zeggen:

De familie wil geen condoleances van minister-president en burgemeester

“Premier Michael Kretschmer (CDU) is verheugd over deze andere sfeer van de publieke betoging. Hij denkt dat deze het dichtst in de buurt komt van wat de nabestaanden van Daniel H., de jongeman die een week eerder in een nachtelijke confrontatie op de Brückenstraße werd neergestoken, zich als geëigend kunnen voorstellen.”

“In een korte toespraak meldt Kretschmer dat de nabestaanden een condoleancebezoek van hem en burgemeester Barbara Ludwig niet hebben geaccepteerd. Gevreesd werd dat een dergelijk bezoek ook beschouwd kon worden als een instrumentalisatie die niet in de geest was van hun overleden familielid.”

De familie van Daniel H. geeft hiermee duidelijk aan dat zich niet laat behandelen als gebruiksobject uit eigenbelang

De familieleden van Daniel H. hebben dus duidelijk ingezien hoe Michael Kretschmer en de burgemeester van Chemnitz zich nu in een soort lijkenroof storten en proberen de dood van Daniel H. uit te buiten voor hun eigen belangen.

Dit betekent dat de media-effectieve beelden met politici en de nabestaanden van de vermoorde Chemnitzer, waar politici en media duidelijk op hadden gehoopt, niet zullen verschijnen. Daarmee hadden de twee politici waarschijnlijk ook gehoopt de kloof te versmallen die door hun gedrag tussen hen en hun burgers is verbreed.

Bron:

https://philosophia-perennis.com/2018/09/03/chemnitz-familie-von-daniel-h-will-keinen-kondolenzbesuch-von-ministerpraesident-und-buergermeisterin/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.049 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7208 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

5 Comments on Chemnitz: Familie van Daniel H. wil geen condoleancebezoek van premier en burgemeester

 1. paulzwueste // september 4, 2018 om 16:16 //

  Eervol van de familie.
  Smerig, vuil, vies, gemeen, gluiperig “eer en respectbetoon” misbruikt door geesteszieke overheids en politieke landverraders… wordt door de familie op de juiste wijze buiten de deur gehouden.

  Like

 2. Scrutinizer // september 4, 2018 om 17:50 //

  Toch hadden ze het beter kunnen spelen.
  Nl. hun advocaat thuis uitnodigen en die wanneer de politici komen de dagvaarding laten overhandigen voor het oog van de camera. Aanklacht: schuldig verzuim cq. verraad aan het Duitse volk.
  Tegelijk een oroep in de media aan AfD om hen te verzoeken in het parlement een motie in te dienen om de onschendbaarheid van deze 2 politici op te heffen.
  Zo zou ik het aangepakt hebben: die gasten voor het oog van de camker flink voor schut zetten.

  Like

 3. templars2017 // september 4, 2018 om 17:52 //

  Die mensen willen rouwen ,de politiek wil blijkbaar garen spinnen bij hun verdriet ,een weinig respectloze toestand.
  De situatie in Chemnitz is heel ontvlambaar en dergelijke daden stellen draagt echt niet bij om het te verbeteren , beter zou het voor de politiek zijn om die mensen hun rouw te gunnen in alle rust .
  De tweede grote fout die ze hebben gesteld is het concert tegen racisme toe te laten ,wie heeft wie vermoord?
  Door dit concert te laten plaatsvinden is het precies alsof het slachtoffer de dader was…

  Like

 4. Frans Wouterse // september 4, 2018 om 18:08 //

  Dat heb je heel goed gezien Templars. Gewoon buitenproportioneel asociaal dit concert.

  Like

 5. Scrutinizer // september 5, 2018 om 10:29 //

  @Templars
  Fout? Tja, tenzij verdeeldheid zaaien en stoken nou net hun doel is, natuurlijk…

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s