Nieuw

Berlijn – Dankbare vluchtelingen vallen kerk aan

Simeon-Kirche Wikimedia

Onbekenden hebben een kerk in Berlijn aangevallen onder “Allahu Akbar” -kreten. Zes vermoedelijke jongeren gooiden op woensdagnacht stenen tegen kerkramen van de St. Simeon-kerk in het district Kreuzberg, zo bevestigde de politiewoordvoerder tegen Junge Freiheit.

De stenen beschadigden het gebouw. Getuigen hadden de politie kort na het misdrijf rond 21.00 uur gebeld. De staatsveiligheid heeft het onderzoek overgenomen.

De protestantse kerk riep zichzelf in 2015 uit tot de eerste “vluchtelingenkerk” van Duitsland. Vervolgens bood zij ook in het Arabisch overleg aan voor vluchtelingen.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.157 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10113 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

11 Comments on Berlijn – Dankbare vluchtelingen vallen kerk aan

 1. Eigen schuld dikke bult mag wat mij betreft alle faciliteerders gisteren nog overkomen,

  Like

 2. Reinier Vangie // september 4, 2018 om 01:50 //

  Fijn hé al die zogenaamde hoog opgeleide misbaksel volgens al die regering gluiperts. Als ik het voor het zeggen had liet ik al die ratten oppakken deporteerde ze naar een oud schip sleepte het terug naar Libië en zonder brandstof. Met de mededeling aan Libië hier hebben jullie dat uitschot terug doei.

  Liked by 3 people

 3. Zolang het maar geen moskeet is, want dan is het strafbaar…

  Liked by 1 persoon

 4. Foei!
  Dit is toch wel erg ondankbaar gedrag van deze kansenparels. Maar misschien waren ze aan het spelen en ging er per ongeluk wat mis en tenslotte zijn wij ook jong geweest en sneuvelde er toen ook wel eens een ruitje bij het voetballen.
  En moet dan gelijk de staatsveiligheid worden ingeschakeld i.p.v. een buurtvader of een gematigde imam die deze jongeren onder hun hoede kunnen nemen.

  Een eigen wijkcentrum zou een oplossing kunnen bieden, compleet met waterpijp. Een inburgeringscursus kan ook wonderen verrichten op het gebied van de integratie, dus het verkrijgen van een riante uitkering zodat ze niet gaan hosselen of nog erger: gaan radicaliseren.

  Een versnelde gezinshereniging kan ook een oplossing bieden of anders naar Nederland sturen op excursie naar Amsterdam met voldoende zakgeld.

  Maar gaan ze dan hier niet om zich heen steken met een heel groot scherp mes? vraagt de bezorgde autochtoon.

  Waar gehakt wordt vallen wel eens wat spaanders en een ongeluk zit in een klein hoekje en bovendien worden ze in ons land opgevangen door We Are Here, dus dat zit wel snor.

  En er is tenslotte ook nog goed nieuws; volgens betrouwbare berichten zijn er in Spanje weer wat bootvluchtelingen aangekomen om onze economie op poten te zetten.

  We komen zo meteen nog vluchtelingenkerken te kort. Maar de leden van ons geliefde Koningshuis weten daar wel een oplossing voor; er schijnen nog wat paleizen leeg te staan dus dat komt wel goed. Ook die paleizen kunnen ter beschikking worden gesteld bij het oplossen van het vluchtelingenprobleem.

  Mits ze natuurlijk geen ruiten gaan ingooien van die paleizen, tenslotte gaat het dan om ons culturele erfgoed en er zijn natuurlijk wel grenzen aan onze Tolerantie & Verdraagzaamheid!

  Like

 5. Ik had geen comment geplaatst , komt deze mail wel van jullie ??

  Verzonden vanuit Mail voor Windows 10

  Van: WordPress.com
  Verzonden: dinsdag 4 september 2018 11:49
  Aan:
  Onderwerp: There was an error processing your recent comment reply by email

  Howdy!

  We ran into a problem with your recent comment reply by email. Specifically, we weren’t able to find your comment in the email.

  We’ll do our best to get this fixed up. In the meantime, you may want to comment directly on the post:

  https://fenixx.org/2018/09/04/morgenthau-plan/

  Like

 6. Typisch dat pedo paradijzen allemaal torentjes hebben…

  Like

 7. paulzwueste // september 4, 2018 om 16:34 //

  Reinier Vangie.
  Volgens mij vergeet je het op zo ’n 500 meter voor de kust te laten zinken.
  Zeker is zeker.

  Liked by 2 people

 8. Paulzwueste, ik twijfel aan je kans berekeningen en algemene bedrijfs kennis. De goedkoopste en meest effectieve oplossing is ze precies halverwege te dumpen.

  Liked by 2 people

 9. templars2017 // september 4, 2018 om 17:59 //

  Dit is een blijk dat het integratie programma danig is ontspoord , integreren is leren respect te hebben voor de regels ,instellingen ,mensen ,waarden en cultuur van het gastland.
  Hier wordt duidelijk getoond dat al het voornoemde niet gebeurd is en waarschijnlijk nooit zal gebeuren.
  Islam heeft maar één doel ,de wereld islam maken (alles dat niet islam is moet weg) toegeven wordt aanzien als zwakte ,er is reeds heeeeel veel toegegeven dus is Europa heeel zwak…..

  Like

 10. Reinier Vangie // september 4, 2018 om 23:49 //

  Nee PaulZueste ik wil niet de bak in draaien voor die Afrikaanse grafratten.

  Like

 11. paulzwueste // september 5, 2018 om 16:44 //

  Reinier.
  Ja, daar hebben we dus ook helemaal niks aan.
  Goed, volgende.
  Ha die Skeeter.
  Ik weet het nog beter.
  Als je er nou eens van uit gaat dat iemand ze eerst ponst met ’n 9 mm-ponsapparaat.
  Daar was mijn theorie namelijk op gebaseerd, maar goed.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s