Nieuw

Bad Medicine II: The Escalating Problem of Third World Doctors

For some time now I’ve been receiving requests to produce a sequel to a September 2017 piece on the disastrous consequences of the mass importation of doctors from the Third World to Britain. Until recently I resisted the temptation to do so because I felt the original article was definitive in outlining the major thematic issues: Third World doctors are responsible for at least 80% of malpractice cases at U.K. Medical Tribunals; Third World doctors are significantly more likely than native British doctors to engage in the sexual abuse of their patients; and, finally, the medical establishment seems to be complicit in both the covering up of these crimes, mainly via the imposition of extraordinarily lenient sanctions. A number of recent stories, however, from the United States and Australia as well as the U.K., have proven sufficiently unsettling and infuriating that further coverage and discussion of this horrific epidemic is necessary.

The Occidental Observer >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.052 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9601 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

1 Comment on Bad Medicine II: The Escalating Problem of Third World Doctors

  1. Kijk eens naar dit bericht uit de Daily Express:
    400 artsen hebben de afgelopen jaren zelfmoord gepleegd……..dat doen ze niet zomaar.
    Het is een van de resultaten dat de gezondheidszorg in Engeland in elkaar is geklapt.
    De home care moet iets vreselijks zijn waarover dagelijks wantoestanden worden vermeld in de Daily Expres. Ik ben al een poosje dit aan het volgen en het is verschrikkelijk.


    Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s