Nieuw

Zweden – Syrische migrant vermoordde zijn vrouw en twee kinderen

Zweedse forensische politie.(CC BY-SA 4.0)

In de nacht van zondag werden een vrouw en twee jonge kinderen dood aangetroffen in een appartement in het stadsdeel Frölunda in Göteborg. De partner van de vrouw en de vader van de kinderen werd gearresteerd en nadat hijzelf de politie had geïnformeerd over wat er gebeurd was verdacht van de moorden.

De man heeft erkend dat hij degene was die de vrouw en hun twee kinderen van basisschoolleeftijd heeft vermoord. Er wordt aangenomen dat er verder geen personen in het appartement aanwezig waren toen het misdrijf werd gepleegd.

De politie heeft geen informatie gepubliceerd over de manier waarop de vrouw en de kinderen om het leven zijn gebracht of dat de man een motief voor het misdrijf heeft opgegeven.

De buren zeggen het een nette familie was en dat zowel de man als de vrouw diep godsdienstig en actief in een lokale vereniging zouden moeten geweest zijn. Volgens een bron waar Samhällsnytt contact mee heeft gehad, zou het een Syrisch migrantengezin moeten zijn.

Bron:

https://samnytt.se/trippelmord-i-goteborg-man-mordade-hustru-och-tva-barn/

https://www.svt.se/nyheter/lokalt/vast/trippelmord-i-goteborg

 

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.052 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7262 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

4 Comments on Zweden – Syrische migrant vermoordde zijn vrouw en twee kinderen

 1. Reinier Vangie // september 3, 2018 om 08:16 //

  Ik krijg er eelt van op mijn ziel. Je leest het dagelijks dus verbaasd het mij niet meer. Ze ruimen elkaar op.

  Like

 2. Scrutinizer // september 3, 2018 om 12:29 //

  @Reinier
  Nou, ik blijf het verschrikkelijk vinden wanneer een onschuldige zoals een kind.
  De enige overweging die ik wel heb, is: als ze niet verhuisd waren, dan hadden “wij” er ook niets mee te maken.
  Goed, dat maakt het onrecht en de misdaad er weliswaar niet minder om, maar wat ik bedoel is: er wordt in onze krant ook niet dagelijks bericht over huiselijk geweld (of erger) in Marakesch, Islamabad of Riyad. Maar als een gezin van daar naar hier verhuisd, dan ineens schenken we er wél aandacht aan. Alsof de plaats van het delict de aard of relevantie bepaalt. Gek eigenlijk.

  Like

 3. Reinier Vangie // september 3, 2018 om 13:12 //

  Ik wij hebben niet gevraagd dat zij hier komen hebben geen enkel respect voor ons. Ze moorden verkrachten roven er op los. En wat wordt er van die nu zielige kinderen als zij straks een jaar of 18 zijn. Zie CS Amsterdam. Ook Zo,’n vuil stuk ongedierte.

  Like

 4. Ze worden in West-Europa ook aan zoveel vrijheden en mogelijkheden bloot gesteld, dat dat heel erg moeilijk voor ze is om mee om te gaan, daar hebben wij ook honderden jaren voor gevochten. Maar het is niet mijn keuze geweest om hier naartoe te komen. Dat kunnen de kansparels dan weer niet zeggen.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s