Nieuw

Zwaardere straf voor asielzoeker Abdullah Barrak voor de moord op dakloze Zweed

Abdullah Barrak.

In mei vorig jaar vermoordde de 37-jarige Koeweitse asielzoeker Abdullah Barrak met meerdere messteken de dakloze 45-jarige Zweedse Jonas in een park in het centrum van Malmö. In de districtsrechtbank werd Abdullah veroordeeld tot 13 jaar en 10 maanden gevangenisstraf. Het Hogergerechtshof heeft nu de straf met een paar maanden verzwaard tot 14 jaar gevangenisstraf.

Abdullah is veroordeeld voor een lange reeks ernstige misdaden en heeft verschillende uitzettingsbesluiten en uitzettingsstraffen in zijn strafregister. De deportatie werd echter nooit uitgevoerd. Dit en het niet in arrest houden van Abdullah kostte 45-jarige Jonah’s leven.

Het motief van de moord was dat Abdullah niet wilde betalen voor de seksuele diensten die hij Jonas van had overtuigd op hem te verrichten. In plaats van betaald werd Jonas met meerdere messteken doodgestoken.

Bron:

https://samnytt.se/skarpt-straff-for-asylsokaren-abdullah-barrak-for-mordet-pa-hemlos-svensk/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.049 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7208 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

1 Comment on Zwaardere straf voor asielzoeker Abdullah Barrak voor de moord op dakloze Zweed

  1. ieznogoedh // september 3, 2018 om 18:52 //

    homo!

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s