Nieuw

Vredesprijs voor ‘activisten’ die taart in gezicht gooiden van Beatrix von Storch (AfD)

De linkse hetze kent geen einde en alles is schijnbaar geoorloofd.

Maar owee als brave huisvrouwen- en mannen zeggen dat ze na alle mesmoorden en verkrachtingen nu wel klaar zijn met de immigratie van de barbaarse jihadhorden, dan worden ze onveranderlijk uitgemaakt voor nazi’s.

In Nederland kreeg Pim Fortuyn een taart in zijn gezicht geduwd, nadat heel links een maandenlange hetze tegen hem gevoerd had, en even later werd hij vermoord. Nooit hebben ze straf gekregen voor hun medeplichtigheid of zelfs maar excuses aangeboden. Nu krijgen ze een voor een zelfs weer allemaal goedbetaalde baantjes toegeschoven als beloning.

Er is ook een filmpje van het incident, maar het lukt me met het tablet niet om daar de url van te pakken. ( Ik wil mijn desktop terug, boeehoehoe)

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.050 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9570 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

11 Comments on Vredesprijs voor ‘activisten’ die taart in gezicht gooiden van Beatrix von Storch (AfD)

 1. Tijl Uylenspiegel // september 3, 2018 om 01:50 //

  Het onbegrijpelijke van de hetze tegen alles dat zogenaamd “rechts” heet heeft me altijd al verbaasd.
  Breivik is het eeuwige antwoord dat je dan krijgt maar AFA, Antifa, de Rote Armee Fraktion en de ettelijke milieuterroristen van Ziedend Bintje tot Rara bewijzen toch dat geweld in 95% van de gevallen van Links komt.
  Zo te zien heeft von Storch nog mazzel dat het een gewone taart is (of lijkt te zijn) bij Fortuyn was hij gevuld met stront en braaksel.

  Like

 2. Tijl Uylenspiegel // september 3, 2018 om 01:53 //

  Haast vergeten…

  Like

 3. Tijl Uylenspiegel // september 3, 2018 om 01:56 //

  Wel jammer dat het vervolg niet gefilmd is, een mens hoopt altijd dat er bij één van de aanwezigen eentje is met een hele goede rechtse of linkse directe die van de gelegenheid gebruikt maakt om even te oefenen.
  🙂

  Like

 4. templars2017 // september 3, 2018 om 02:10 //

  Laat het dan maar een rechtse zijn……

  Like

 5. Ik vind haar lief en aardig, geen duitser die dit leest denk ik, dus meer voor mezelf
  Had merkel hem maar in d r gezicht gehad

  Liked by 1 persoon

 6. @Tijl

  Mijn eerdere reactie ging de mist in. Nog een poging. Het meest belangrijke wapenfeit van de RAF was de moord op Hans Martin Schleyer.

  Die ze weken in een kofferbak lieten rotten.

  Schleyer was de voorzitter van de Duitse werkgeversorganisatie en een uitgesproken voorstander van de import van goedkope arbeid om de Duitser te vervangen. Net als de huidige Duitse voorzitter van de werkgeversorganisatie (en de Nederlandse).

  Schleyer was missschien wel de meest invloedrijke omvolkings-globalsit in het Duitsland van de jaren 70.

  Was Schleyer fout vanuit onze visie ? Ja. En hij was invloedrijker dan Timmermans of Juncker

  Had de RAF daarmee het juiste doel te pakken ?

  Ik denk het wel.

  En hier is waar ik ophoud, omdat we een beleid hebben dat het in de comments niet over geweld mag gaan of het goedkeuren daarvan.

  Waarom zeg ik dit dan ?

  Om te laten zien dat links-rechts niks zegt. (de linkse RAF was tegen precies die NWO die ons nu omvolkt, al konden ze dat toen nog niet weten)

  Like

 7. Feitelijkis alles gebaseerd op geweld. Onze orde en vrede, onze belastingafdracht en onze rijsnelheid. Ons gedrag word beinvloed door een gewelds belofte van anderen, met meer gewled in de portomonee.
  Hoe komt het dat we onszelf liever laten leegroven, tot slaaf laten zijn en eventueel laten vermoorden en/of verkrachten, dan zelf geweld te gebruiken.

  Het is een genot van gerechtigheid om je kweller te zien kruipen terwijl je de wijsvinger steeds meer grammetjes drukt, en met ieder grammetje komt een stukje eigenwaarde terug. Net als stomende sex is er een hoogtepunt.

  Don’t get mad, get even!

  Liked by 2 people

 8. Republikein // september 3, 2018 om 11:51 //

  Kijk op yt naar op naar de 0 zetels.

  Like

 9. De KRAAMKAMER VAN DE ELITE
  Is elke nakomeling die ergens bij de elite geboren wordt besmet met het virus wat de ouders hebben?
  Volgens mij wel. Je krijgt de genen mee van je ouders zoals zij zelf zijn, eten uit dezelfde luxe ruif, krijgen de erfenis van familie kapitaal in de schoot geworpen, worden later benoemd in de multinationale onderneming en roven nog meer geld……als het even kan.
  De regerende generatie van deze gevestigde kliek kijkt ook heel goed wie je mee naar huis neemt…..en is het niet gewenst …..wordt dat heel subtiel maar uitdrukkelijk gezegd en er op gewezen dat de persoon niet welkom is bij de familie.

  Like

 10. Guardia…..en als je dan ziet wat er voortkomt uit dat fokprogramma van de “elite”, de een nog geschifter dan de andere. Nee, dingen horen een natuurlijk verloop te hebben, als de mens zich gaat bemoeien komt er niets goeds uit voort, zelfs de meest “succesvolle” menselijke ingrepen in de natuur hebben een bij of na effect welk niet gunstig is voor levende wezens. Ons zogenaamde “gezonde” eten staat stijf van de toevoegingen, met als gevolg een tanende gezondheid op langere termijn welke niet in enige contect ooit word onderzocht met veranderde voeding/vulling. Omdat er “hogere belangen” aan verbonden zijn.

  Alles heeft investeerders, en investeerders zijn vooral banken en pensioen en zorgverzekeraars. Zeg maar de broodmand van de “elite”, hun nagedrochten werken vaak in die instellingen via het systeem kruiwagen en “erfrecht”. Dus word het snel “algemeen belang”, waarbij je de groep waarop het “belang” feitelijk betrekking heeft niet moet verwarren met”iedereen”.

  Dit soort zaken van anderen waarbij ik voorwerp ben, al die “elite” etc, met mijn gevoel voor die groep en hun wereld begroet ik iedere chaos met beide armen, laat dan maar welkom zijn in “mijn” land, waarvan ik geen vierkante centimeter in eigendom heb. Dus waarom eigenlijk moeite doen om andermans vreetbak schoon te houden? Voor de kruimels? Om afgebekt en vernederd te worden door hun ordedienst? Kapot mogen ze, de vetgevreten betweters met hun villa’s en inteelt jong.

  In de christelijk Joodse traditie van Nederland mag je sterven voor het vaderland, beide poten kwijtraken en dan krijg je een stukje metaal met een speldje en eennlapje eraan, voor bewezen diensten. Maar die inteelt jong van die hoerenzonen uit Den Haag zie je nergen
  s, en als er wel een ergens een keer lijf en lid riskeert dan teert de hele famillie op die “heldendaad”, generaties lang. Zoals ik al schreef, “de een nog geschifter dan de ander”, achterbaks was ik vergeten.

  Wat betreft die Hans Martin Schleyer, ken iemand dat niet met Timmerfrans en Verhofstadt doen, paar weekjes kofferbak vakantie…..inteelt was de trigger….

  Like

 11. Ik ben een dierenvriend en dus tegen verspilling van vlees.
  Is er niks anders wat verboden is voor moslims, hey varkens stront misschien,
  en je kunt er een taart van maken!

  Misschien belonen ze je 10 jaar later met een vredesprijs, als ze allemaal weer teruggekeerd zijn naar de zandbak.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s