Nieuw

Nieuwe politie-cijfers: Elke vierde dag doodt een buitenlander een Duitser

Alleen al voor het jaar 2017 hadden de demonstranten op de stille mars in Chemnitz gisteren 83 affiches kunnen tonen van Duitsers die door buitenlanders waren gedood. Want dit is het officiële cijfer dat nu door de Federale Politiedienst (Bundeskriminalamt BKA) is gepubliceerd. Het was al bekend dat vluchtelingen in de 90 dagen van het eerste kwartaal van 2018 precies 89 moordaanslagen hadden gepleegd – dat wil zeggen statistisch gezien bijna één keer per dag. De meeste slachtoffers hadden het echter overleefd – van wie sommigen zeer ernstig gewond waren geraakt.

Als er enig bewijs nodig was geweest van hoe gerechtvaardigd de dodenmars van gisteren was, waaraan ruim 10.000 mensen deelnamen, dan is het met deze nieuwe cijfers gerealiseerd. Namen als Maria uit Freiburg, Mia uit Kandel, Susanna uit Wiesbaden zijn bekend. Onlangs nog het geval van de dokter in Offenburg en de wrede messenmoord op Daniel H. op het stadsfestival van Chemnitz.

Maar dit is nog maar het topje van de ijsberg: Het dagblad Welt rapporteert nu met betrekking tot de nieuwe BKA-statistiek voor 2017: “In 83 gevallen werden Duitsers gedood door buitenlanders”. Dit nieuws is echter blijkbaar bedoeld als een kalmerende pil voor de lezers, want daarna staat meteen op onvoorstelbare wijze: “Het aantal doden van misdaden door buitenlanders tegen Duitse burgers, zoals naar verluidt in Chemnitz, vormen slechts een fractie van al deze misdaden”.

In totaal zijn vorig jaar 731 mensen het slachtoffer geworden van moord of doodslag. Dan zijn deze 83 gevallen toch slechts een ‘kleinigheid’? Afgezien van het feit dat dit 11,4 procent is, omvatten deze statistieken niet de mensen die een moordaanslag hebben overleefd. Als de statistieken van het eerste kwartaal van 2018 als maatstaf worden genomen, zou dit cijfer drie tot vier keer hoger liggen. Dat brengt ons terug bij één voltooide moordpoging per dag. Maar hierover zijn geen gegevens beschikbaar.

Evenwel moet Welt ook toegeven dat de cijfers sterk stijgen: in 2015 waren er 52 gevallen waarin buitenlanders een Duitser om het leven brachten, in 2016 waren het er 62, nu zijn het er 83, wat neerkomt op een stijging van 59,4 procent in twee jaar tijd. ‘Toevallig’ is dit precies de periode sinds het begin van de vluchtelingengolf.

Bron:

https://www.journalistenwatch.com/2018/09/02/neue-bka-zahlen/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.049 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7209 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

7 Comments on Nieuwe politie-cijfers: Elke vierde dag doodt een buitenlander een Duitser

 1. templars2017 // september 3, 2018 om 02:12 //

  Ze weten het ,maar toegeven …..nooit

  Like

 2. polderboy // september 3, 2018 om 09:46 //

  Vanuit de gedachte dat je een maakbare samenleving hebt, vloeit ook voort, dat je een maakbare opinievorming hebt, maakbare kiezers, maakbare islam, maakbare koppensnellers, en maakbare feiten en waarheden bijvoorbeeld.
  Statistiek is ook maakbaar, en je kunt je eigen gelijk ermee ondersteunen, door voor jouw voordelige definities te gebruiken, voor jouw voordelige gegevens te verzamelen, en bij de conclusies de voor jouw voordelige krenten uit de pap te vissen en te gebruiken.

  Zo is er in Duitsland geen een Boeing 747 gestolen door buitenlanders, om maar wat te noemen. Hoezo zitten er dieven tussen dan?

  Like

 3. Scrutinizer // september 3, 2018 om 12:05 //

  @Polderboy
  Politici gebruiken statistiek zoals een dronken zeeman een straatlantaarn: ter ondersteuning eerder dan ter verheldering.

  Like

 4. Een statiestiek samenstellen is gelijk aan het bakken van een ‘taart’.

  Als eerste besluit je wat voor taart je wilt bakken, om vervolgens de juiste ingrediënten erbij te zoeken.

  Like

 5. Als we dan ook nog even kijken naar het inmiddels islamitische Engeland dan zijn daar de cijfers nog hoger, maar wordt alles weg gestoft door de House of Lords en regerende elite partijen.
  Er is een schrikbarende toename van geweldpleging op oudere mensen….door roof en moord.
  Dan lees ik vandaag een opvallend bericht, heel klein ergens op blz. 5 of 6 van de Daily Express.
  Niet verwonderlijk dat na de collaps van de gezondheidszorg in ziekenhuizen en care homes tot vreselijke wantoestanden hebben geleid…….vele doktoren er de brui aan geven.
  Velen stappen uit het leven.
  lees dit bericht:

  Like

 6. Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s