Nieuw

Moslimterrorist Amsterdam-CS reisde bewust naar Nederland omdat wij hier de godganse dag de islam beledigen – noemde ook Wilders

De negentienjarige Afghaan die wordt verdacht van het neersteken van twee Amerikaanse toeristen op Amsterdam Centraal Station vindt dat in Nederland de profeet Mohammed, de Koran, de islam en Allah veelvuldig worden beledigd. Hij noemt in zijn verklaring daarbij onder meer PVV-leider Geert Wilders, aldus het Openbaar Ministerie.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.051 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9622 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

6 Comments on Moslimterrorist Amsterdam-CS reisde bewust naar Nederland omdat wij hier de godganse dag de islam beledigen – noemde ook Wilders

 1. Er is niets vreemds en verkeerd aan democratisch vrije mening te uiten op iets wat velen Nederlanders al jaren stoort.

  Like

 2. Henk der Niederlander // september 3, 2018 om 23:32 //

  Advocaten fluistert in het oor van deze jihadist geef Wilders maar de schuld.
  Je kunt het er zo vanaf lezen.

  Like

 3. Wat jammer dat de Amsterdamse politie die terrorist niet meteen helemaal aan gort heeft geschoten. Een gemiste kans om dat stuk vuilnis enkele reis naar allah te zenden.
  Een Afghaanse klootzak van amper 19 jaar oud, die meent dat hij wel even middels messteken kan komen dicteren wat wij hier in Nederland van de islam, de proleet mohammed en de koran moeten vinden.

  Mochten de radicale moslims hier de overhand krijgen en daar is maar een klein percentage voor nodig, dan staat Nederland nog wat te wachten.

  Liked by 2 people

 4. @Johan. Je schrijft dat Nederland nog wat te wachten staat nou ik vinddat Nederland al erg afgegleden is. Ik ben bang dat het niet meer te stoppen is. Het zal mijn tijd wel duren, ik ben al aardig op leeftijd maar maak mij heel erg veel zorgen om de kinderen (hebben al stemrecht maar stemmen niet goed) en om mijn kleinkinderen dat ze in een totaal verziekt Nederland moeten opgroeien!

  Like

 5. Ik ben zeer benieuwd naar de straf die deze terrorist uiteindelijk zal gaan krijgen.

  Het zal gezien zijn jeugdige leeftijd wel mee gaan vallen want hij heeft nog een hele toekomst voor de boeg en als de naam van Geert Wilders valt tijdens het proces schieten de rechters al automatisch in een politiek-correcte kramp.

  We horen het zijn advocaat al zeggen; ‘deze jonge man was tot in ziel geraakt door de beledigingen van Wilders en kon niet anders dan zijn religieuze plicht vervullen, wij pleiten daarom voor een voorwaardelijke straf en een proeftijd van twee jaar onder toezicht van een gematigde imam.’
  ‘In het bijzonder willen wij de Soennah-moskee in Den Haag aanbevelen als garantie voor een algehele rehabilitatie van deze jongeling die bovendien in ernstige mate getraumatiseerd is door zijn ervaringen in zijn voormalige thuisland.’

  ‘Voorts vinden wij dat hij recht heeft op een schadevergoeding te betalen door Geert Wilders vanwege opgelopen psychische schade door diens beledigingen t.a.v. de Profeet, de Koran en de Soenna’.

  Die geitenwollensokken weten er wel raad mee…

  Like

 6. Hoe noemt hij zijn leiders in Afghanistan. grote lul.
  Dagelijks op zijn knietjes: O grote, ik sta tot uw gehele beschikking.
  En dat het volk zichzelf overschat, lopen rond in veel te grote condooms.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s