Nieuw

Meerderheid in Duitsland is van mening dat het land achteruit is gegaan – heeft te veel migranten

De plaats van het delict: Chemnitzers hebben voor de door 'vluchtelingen' beestachtig vermoorde Duitser bloemen en kaarsen geplaatst. Foto: Screenshot YouTube.

Tweederde van de Duitsers is van mening dat het land een slecht land is geworden om in te leven sinds Angela Merkel de grenzen opende en in 2015 de migrantencrisis veroorzaakte, waarbij slechts 17 procent zegt dat de daaropvolgende veranderingen ten goede zijn gegaan.

Zo’n 66 procent van de kiezers is van mening dat het land sinds de massale toestroom van migranten bergafwaarts is gegaan, volgens een nieuw Enmid-onderzoek, dat op zondag naar aanleiding van protesten tegen de moorden op Duitsers door vluchtelingen door Bild is uitgevoerd.

Meer dan viervijfde van de ondervraagden verklaarde de opiniepeiler dat het sociale en politieke klimaat “aanzienlijk” onaangenamer is geworden sinds de bondskanselier Duitsland openstelde voor de meer dan een miljoen mensen die zich sindsdien in het land hebben gevestigd, waarbij slechts 11 procent aangaf het niet eens te zijn met deze beoordeling.

“Het land is enigszins veranderd”, zei de federale minister van Binnenlandse Zaken, Horst Seehofer, en merkte op dat “de tolerantieniveaus dalen en de debatten verhit raken”.

“Mensen maken zich steeds meer zorgen over het migratievraagstuk, dat een onderwerp is dat de Duitse samenleving verdeeld en polariserend maakt,” vertelde de minister van de Christelijke Sociale Unie (CSU) aan Bild am Sonntag.

Christian Lindner, de leider van de liberaal-democratische partij (FDP), vertelde het dagblad dat het politieke debat in Duitsland de laatste jaren “compleet overspannen” is geworden, omdat links achter elk kritisch woord dat over de migratiestroom wordt gezegd “racisme” vermoedt.

Na de fatale steekpartij op Daniel Hillig in Oost-Duitsland kwamen duizenden mensen de straat op om te protesteren tegen de moorden van migranten, waarbij de demonstraties zowel internationale aandacht als verontwaardiging trokken van de mainstream media met krantenkoppen zoals “Ongecontroleerd rampage van neonazi’s in Chemnitz, de crystal meth hoofdstad van Europa”.

Iets meer dan een kwart (27 procent) van de ondervraagden gaf aan dat ze protesten tegen buitenlanders zouden goedkeuren, terwijl twee derde (66 procent) aangaf geen sympathie te hebben voor zulke demonstratie.

Op de vraag hoe ze aankijken tegen protesten tegen het geweld van migranten zegt echter bijna driekwart van de Duitsers dat ze dergelijke demonstraties zouden begrijpen, terwijl slechts ongeveer een vijfde van de respondenten zegt dat zulke demonstraties verkeerd zouden zijn.

Volgens het onderzoek, dat 500 mensen interviewde, gelooft 50 percent van de Duitsers dat het huidige niveau van immigratie een bedreiging voor het land vormt, terwijl 35 percent vindt het evenredig is.

Terwijl Duitsland wetten zal aannemen die het veel gemakkelijker zullen maken voor arbeidskrachten van buiten de EU om zich in het land te vestigen – met de meeste politieke partijen in het land die eisen dat de grens wordt opengegooid om nog meer immigratie mogelijk te maken – is slechts vier procent van de kiezers van mening dat de huidige immigratieniveaus te laag zijn.

Bron:

https://www.breitbart.com/london/2018/09/03/germany-country-downhill-2015-migrants/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.048 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7205 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

3 Comments on Meerderheid in Duitsland is van mening dat het land achteruit is gegaan – heeft te veel migranten

 1. antiislamnu // september 3, 2018 om 23:21 //

  Nou zo te lezen woord het nog een hele klus voordat daar het roer omgaat.
  Links heeft nog steeds de media volledig onder controle zolang ze dat hebben valt de strijd bijna niet te winnen.
  Ondertussen lachen de asielparasieten ons vierkant uit zoals je deze strondvlieg hoort praten.

  Like

 2. marhammed // september 4, 2018 om 06:25 //

  Kent er iemand één enkel land met een toestroom van moslims dat wèl er is op vooruit gegaan ??

  Like

 3. @Marhammed. Ik denk dat landen zoals Marokko, Somalië, Albanië etc. er zeker op vooruit gaan als degene die zich in Nederland hebben gevestigd teruggaan en eigenhandig hun land gaan opbouwen. Nederland gaat er dan ook op vooruit.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s