Nieuw

Matteo Salvini wil dat moskeeën 24/7 onder toezicht staan

Matteo Salvini, die als minister van Binnenlandse Zaken verantwoordelijk is voor immigratie, schokt moslims door hen te vertellen dat hij, voordat hij de bouw van een plaats voor islamitische erediensten in Italië toestaat, wil dat er 24 uur per dag en 7 dagen per week toezicht op wordt gehouden, dat er beter wordt gescreend op geestelijken die daar het gebed leiden, dat er gedetailleerde informatie wordt verstrekt over wie het financiert en waar het geld vandaan komt. Zonder deze voorwaarden, zal hij “hen zelfs geen halve vierkante meter van ruimte geven”.

Salvini is de drijvende kracht geweest achter het tegenhouden van alle NGO’s die mensensmokkelboten toelaten om aan te meren in Italië en heeft plannen om te beginnen met de deportatie van zo’n 500.000 illegale immigranten.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.049 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7205 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

8 Comments on Matteo Salvini wil dat moskeeën 24/7 onder toezicht staan

 1. templars2017 // september 3, 2018 om 02:08 //

  Hij doet tenminste iets voor zijn land ,kan van onze maatpakken niet gezegd worden…

  Like

 2. Omdat Salvini niet doet wat Brussel wil, dreigt een celstraf van dertig jaar voor deze dappere politicus, althans, dat doet een duits suffertje (regionale ochtendkrant) zijn lezers vandaag geloven.

  Like

 3. Nou, dat lijkt e bepaald geen overbodige maatregel. Nog beter was natuurlijk om die haatpaleizen te verbieden.

  Like

 4. Maatpakken komen van een chique winkel in de PC Hoofdstraat en uit de Passage in Den Haag…….daar waar de elite graag hun tronie laten opmeten om in een nieuw krijtstreep uit de “zaak” te stappen. Want in zulke pakken toon je gezag en afgunst……daarna een nieuwe wijn proeven op een van de deftige buitens…….en ook een harinkje happen moet onder alle omstandigheden gezamenlijk gezien worden ………
  Het NEDERLANDSE doet niet onder voor Ascot. Wat inmiddels is vervallen tot een zuippartij van jewelste onder de jonge elite sletten. (zie dronken vrouwen Ascot…youtube)
  Dit was een aanvulling op Templars reactie “maatpakken”

  Like

 5. polderboy // september 3, 2018 om 15:18 //

  Ondertussen een interessant artikel over hoe het er nu echt aan toe gaat in de madrassa’s in de sharia achterbuurten in salafistische landen.
  Asianews toog daarvoor naar Parijs en London.
  http://www.asianews.it/news-en/Fr.-Del-Bo%3A-Islamic-colonization-of-Europe.-But-dialogue-is-important-for-us-%28III%29-44829.html

  In Parijs leerde men de juridische ins en outs van het handen af hakken kennen.
  En waarom moslims de moeite nemen om bijvoorbeeld Frans te leren: niet om in te burgeren, maar om de weerstand tegen islam en sharia te bestrijden.
  Men sloeg ook islamitische zendelingen gade, die Heidense Europeanen bekeerden.

  Men leerde de sharia rechtbanken kennen in London, zoals voor het huwelijksrecht. En men leerde dat je door de vrome gelovigen de buurt uit werd gewerkt, als je toch Bits recht wilde toepassen.

  Men leerde hoe elke “broeder en zuster” zijn leven wijdde aan het plezieren van Allah.
  Maar waarom het dan juist in vrome islam landen, vol met broeders en zusters, altijd zo een zootje was? En waarom de ene broeder Allah plezierde als bom kabouter en de andere broeder dat in naam van Allah afkeurde? Daar leerde men geen verklaring voor kennen.

  Like

 6. Heel goed van die Italiaanse minister.
  Ook voor moslims geldt dat er consequenties aan hun acties verbonden zijn. Ze hebben er zelf voor gezorgd dat ze niet te vertrouwen zijn.

  Like

 7. paulzwueste // september 3, 2018 om 16:42 //

  En wat gaan we doen met de bestaande haatkrochten?
  Dat zal waarschijnlijk de volgende stap zijn.

  Like

 8. Alle hulde voor Matteo Salvini. Gelukkig gaan er meer ogen open alleen in Nederland blijven de ogen maar dicht of zien ze alles maar door de vingers en sussen ze de boel. Behalve als het een Nederlander is met maar één paspoort. Alhoewel ik gisteren bij de tramhalte op de tram zat te wachten en tegenover 7 agenten stond die 3 “medelanders” hadden aangehouden die vermoedelijk zwart hadden gereden.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s