Nieuw

Griekenland: ‘minderjarige’ asieljihadisten fikken vluchtelingenkamp af – eten was niet lekker

Foto ter illustratie, brand in een ander Grieks vluchtelingenkamp

Vorige maand werd brand gesticht in het vluchtelingenkamp van minderjarigen in Pylaia, Thessaloniki, uit protest tegen de “slechte levensomstandigheden” en de slechte kwaliteit van het voedsel.

Het protest werd in de vroege uurtjes van de ochtend georganiseerd. Tijdens dit protest begonnen de “minderjarigen” zichzelf te verwonden met scheermessen en het in brand steken van matrassen. De Griekse brandweerkorpsen streden onmiddellijk tegen de brand om verspreiding naar andere delen van het kamp te voorkomen.

De gewonde migranten werden naar het lokale ziekenhuis gebracht, waar ze eerste hulp kregen.

De catering van het kamp lijkt door de vluchtelingen, die gewend zijn aan hoogwaardige cateringdiensten in de Iraakse en Syrische valleien, als zeer laagwaardig te worden beschouwd.

Tegelijkertijd heeft een groot percentage van de Griekse burgers niet de financiële capaciteit om zelfs maar in hun meest elementaire behoeften te voorzien, zoals voedsel en onderdak, als gevolg van de diepe economische crisis waarmee Griekenland de afgelopen acht jaar te kampen heeft gehad.

Bron:

https://voiceofeurope.com/2018/09/minor-migrants-set-fire-at-refugee-hot-spot-in-greece-because-they-didnt-like-the-food/

Bovendien was de internetverbinding ook van laagwaardige Griekse kafir kwaliteit en dat zinde de verwende commando’s maar niks, meldt de New York Times:

De Griekse politie arresteerde negen tieners in een centrum voor niet-begeleide minderjarige migranten na een rel over de kwaliteit van het voedsel en de internetverbinding in het centrum.

De politie zei de storingen Maandag in een hostel in het district Pylaia in oostelijk Thessaloniki braken waar 30 niet-begeleide minderjarigen leven. Bewoners staken hun matras in brand en veroorzaakten ernstige schade aan het centrum.

De politie werd naar het hostel geroepen en arresteerde jonge relschoppers, allen Pakistanen.

De ‘vluchtelingen’ steken met regelmaat vluchtelingenkampen in Griekenland in de fik als ze hun zin niet krijgen. Dit was vorig jaar:

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.175 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10114 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

7 Comments on Griekenland: ‘minderjarige’ asieljihadisten fikken vluchtelingenkamp af – eten was niet lekker

 1. Lekker laten fikken dan. Niets aan doen, dan lost het probleem vanzelf op.

  Like

 2. Griekenland heeft grote problemen met de kampen waar de situatie naar een kookpunt begint komen. Wat er dan staat te wachten is waarschijnlijk een grote aanval vanuit de kampen.

  Like

 3. tim pietersen // september 3, 2018 om 23:46 //

  onassis tankers/schepen en allemaal terug naar afrika

  Liked by 1 persoon

 4. Ik zou ook niet elke dag Griekse salades of Feta lusten dus laten die lieden maar snel teruggaan of naar die andere kampen waar ze vandaan komen waar het allemaal beter is. Het voornaamste is dat ze Europa maar uit zijn.

  Like

 5. apollonia652014 // september 4, 2018 om 16:03 //

  Gewoon retour thuisland stelletje volgevreten uitvreters. Als ze luxe willen gaan ze maar terug. Maar ja dan moeten ze werken en nu met de riante uitkeringen hier hoeft dat niet meer.

  Like

 6. Dit is op Onwetendheid herblogden reageerde:
  De ratten kruipen uit hun shit holes en stellen eisen..

  Like

 7. @ronnydeemobile. Ja maar ze hebben gewoon niets te eisen alleen zich aan te passen of anders terug te gaan naar daar waar ze vandaan komen.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s