Nieuw

Baudet kondigt aan dat hij over drie jaar premier is – en verloofd is

Instagram

Jezus Thierry, ze is dertien jaar jonger. 13 jaar.

Dat Baudet  zijn verloofde zorgvuldig voor de buitenwereld verborgen hield, blijkt wel uit een recent interview met hem. Eind augustus verklaarde hij nog dat het zo langzamerhand tijd werd op zoek te gaan naar een serieuze relatie.  De FVD-oprichter zou best een gezin willen en dat combineren met zijn werk. Zich op de vlakte houdend: ,,In theorie: ja, maar ik heb niet de vrouw om dat mee te doen. Nu is het zo dat mijn werkdagen vrij extreem zijn. Ik zie om me heen hoe heftig dat is met een gezin. Het is aanpoten, het gaat maar door en door.  Wellicht dat het straks, als de partij meer is opgebouwd, overzichtelijker wordt. Hoewel, over drie jaar ben ik waarschijnlijk premier. ED >>

Beeld:

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.050 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9570 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

6 Comments on Baudet kondigt aan dat hij over drie jaar premier is – en verloofd is

 1. Lekker jong ding.
  Zo hoort het ook. Het wordt tijd dat ik die van mij inruil voor een nieuwer model.

  Liked by 1 persoon

 2. Nou, dan heb ik nog 2 jaar en 3 maanden om het jong te leveren….
  Rommel, die van jou, heb die eigen huis en tuin? Laat je je auto ook ahcter?

  Like

 3. paulzwueste // september 4, 2018 om 16:44 //

  Baudet heeft groot gelijk.
  Hoe jonger, hoe langer ze meegaan…
  En je kan altijd inruilen.

  Liked by 1 persoon

 4. Het is net zoals een nieuwe auto kopen, dat doe ook als man van standing, meestal wanneer de asbak vol is en de bekleding gehavend, niet meer zo lekker schakelt, en met het gas op de plank slecht accelereert, de koplampen als verwelkte bloemen bij grootlicht automatisch op de dimlicht stand gaan hangen en de bestuurdersstoel uitgelubberd raakt, kort door de bocht met piepende banden ook niet meer zo goed werkt, en de uitlaat té dicht tegen de inlaat schuurt, ja dan ruil je hem in voor een spiksplinternieuw model van je dromen.

  Liked by 1 persoon

 5. paulzwueste // september 4, 2018 om 18:11 //

  Adriaan.
  Ik lees het helemaal.
  Jij bent dè man met ervaring èn de kracht op dat toe te geven.
  Compliment, chappeau.
  .

  Liked by 1 persoon

 6. Stelletje puberale narcisten, die Baudet en zijn liefje.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s