Nieuw

Arabier valt met mes twee Duitse toeristen op Mallorca aan

Een 31-jarige man heeft met een mes twee vakantiegangers uit Duitsland op Mallorca aangevallen. Een politieagent heeft de man uitgeschakeld door hem in de enkel te schieten.

Een politieagent heeft op Mallorca een messentrekker na een aanval op Duitse toeristen neergeschoten. Het incident vond plaats op maandagavond om ongeveer 1.30 uur in Playa de Palma, bij de strandbar “Ballermann”. De autoriteiten van het Spaanse eiland hebben de berichten in de media bevestigd.

De man had de twee vakantiegangers van 27 en 46-jarige leeftijd met een mes aangevallen en licht verwond. Daarna bedreigde hij ook de aankomende politieagenten. Hij werd gevloerd met een schot op de enkel en werd later in het ziekenhuis opgenomen.

Toen de politieagenten hem sommeerden om het mes los te laten, schreeuwde de man, vermoedelijk uit Libië, Arabische kreten.

Bron:

http://www.spiegel.de/panorama/justiz/ballermann-auf-mallorca-polizist-schiesst-messerangreifer-nieder-a-1226287.html

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.051 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7268 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

2 Comments on Arabier valt met mes twee Duitse toeristen op Mallorca aan

 1. Nederland slaapt al half….en zal vol ongeloof morgen dit bericht lezen……. wat de mainstream er weer over zal zeggen.
  Over drie weken zit ik op Ibiza, ik een haal daar meteen een stevig ijzeren pijpje en die gaat in de broekzak mee.

  Like

 2. polderboy // september 4, 2018 om 10:15 //

  Vermoedelijk was die messentrekker een mensenrechten activist en vrijheidsrebel, die voor de sharia democratie en de Arabische lente strijdt, en was de vrome held uit de hoogstaande eer cultuur vanwege aanhoudende beledigingen tegen zijn levensovertuiging wat verward geraakt,

  Vermoedelijk zijn de twee Duitse daders twee gewelddadige rechtse fascisten die de zaak hebben geprovoceerd, wat in het strafrecht dus uitlokken van strafrechtelijk handelingen betekent.

  De lekke Duitse verdachten worden ondervraagt en de messentrekker krijgt inmiddels slachtofferhulp.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s