Nieuw

Van wie het geweld eigenlijk uitgaat: Links-extremisten zijn het echte probleem – links geweld ontspoort

De "vredestichters" van Antifa.

Terwijl zo’n 10.000 demonstranten in Chemnitz de straat op gingen en de gevestigde media en politici de een ééncijferige delicten in de marge van het publieke protest als aanleiding voor verontwaardiging gebruikten, zijn het in feite linkse extremisten die het land echt terroriseren en met geweld overspoelen. Een actueel voorbeeld zijn opnieuw de conflicten met links-extremistische autonomisten rond de Rigaer Strasse 94 in Berlijn.

Verscheidene van de extremisten zouden afgelopen dinsdag het Berlijnse gerechtshof hebben bestormd en een ambtenaar hebben bedreigd. Naar verluidt hebben zo’n 10 tot 15 mensen, onder wie minderjarigen, folders verspreid in de gebouwen van de gerechtelijke administratie en het hoofd van de eenheid op zijn kantoor bedreigd. De groep was in staat om te vluchten voor de komst van de politie. Intussen heeft de staatsveiligheidsdienst verkondigd dat er een onderzoek is ingesteld. “Dit is terrorisme”, vertelde Tom Schreiber (SPD) aan de ‘Tagesspiegel’ over de acties van de links-extremisten. Dit doet denken aan de RAF-tijden. Hij vreest dat er nog meer plannen zijn voor tegen personen gerichte acties en er namenlijsten met tegenstanders zijn.

De daders noemen zichzelf de “Soligruppe für Isa und Nero“. “Isa” en “Nero” zijn twee linkse extremisten uit het milieu van de Rigaer Strasse 94, die vastzitten in de gevangenis van Tegel. De bedreigde ambtenaar leidt de gespecialiseerde supervisie over de gevangenis. In hun flyer beweren de linkse extremisten dat “Nero” in de gevangenis wordt bedreigd en lastiggevallen. De actie diende om “het gezicht te leren kennen van de omstandigheden die heersen in de gevangenis Tegel”. Ze zouden terugkomen op de ambtenaar “om hem nadrukkelijk aan zijn schrijftafelmisdaden te herinneren”.

Het bezoek moet het hoofd van de eenheid dienen als een “hulp om na te denken”. Als reactie wil justitie nu de veiligheidsmaatregelen herzien. Het is niet het eerste geval in zijn soort. De auto van een gevangenismedewerker werd in brand gestoken, een SPD-kantoor werd met stenen aangevallen, getuigen werden met affiches als “politiespionnen” beledigd en met constant aan de deur bellen en dreigbrieven geterroriseerd.

Bron:

http://zuerst.de/2018/09/01/von-wem-die-gewalt-wirklich-ausgeht-linksextremisten-sind-das-wahre-problem-linke-gewalt-artet-aus/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.049 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7218 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

4 Comments on Van wie het geweld eigenlijk uitgaat: Links-extremisten zijn het echte probleem – links geweld ontspoort

 1. koddebeier // september 2, 2018 om 20:09 //

  In de dertiger jaren ontspoorde links ook al in Duitsland, toen heten ze Nazi’s nu links-extremisten of Antifa ,

  Like

 2. De waarheid draagt geen masker……

  Like

 3. tim pietersen // september 2, 2018 om 21:55 //

  merkel steunt dit commietuig

  Like

 4. Wie zei vlak na de tweede wereldoorlog ook weer: “De nieuwe fascisten zullen zich antifascisten noemen.”

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s