Nieuw

Spanningen Israël met Iran lopen verder op na plaatsen raketten in Irak en Syrië

Foto Een twee-jet van de Israëlische luchtmacht F-16's van Ramon Air Base, Israël, op weg naar de Nevada Test en Training Range tijdens Red Flag-oefening 09-4. Bron: Wikimedia Commons. Auteur: Master Sergeant Kevin J. Gruenwald

Iran heeft zich niet laten afschrikken door de recente waarschuwing van de VS en Israël dat de Iraanse troepen in heel Syrië als een legitiem doelwit worden beschouwd, net zolang totdat Teheran besluit zich geheel uit het land terug te trekken. Integendeel, Iran blijkt enkele tientallen ballistische raketten in Irak te hebben opgesteld. Daarmee kunnen zowel Tel Aviv, de Saudische hoofdstad Riyadh, als veel Amerikaanse bases in het Midden Oosten worden geraakt. Er wordt ook druk gewerkt aan een nieuwe basis in het zuidwesten van Syrië, vanwaar grond-grondraketten op de Joodse staat kunnen worden afgevuurd.

Volgens het internationale persbureau Reuters gaat het om Zelzal, Fateh-110 en Zolfaqar raketten, die Iran aan de Shi’itische milities in Irak heeft gegeven, met een bereik van 200 tot 700 kilometer. Vanuit het westen en zuiden van Irak kunnen deze raketten Tel Aviv en Riyadh bereiken, en ook veel Amerikaanse bases. De –nota bene door de VS geïnstalleerde- Iraakse regering, eveneens Shi’itisch, zegt hier weinig tegen te kunnen ondernemen.

Xander Nieuws >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.049 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9566 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

4 Comments on Spanningen Israël met Iran lopen verder op na plaatsen raketten in Irak en Syrië

 1. paulzwueste // september 2, 2018 om 19:58 //

  Iran en Irak moeten nodig met Bijbelse maatregelen tot het begin der tijden teruggebracht worden.

  Like

 2. Von Puffelen // september 2, 2018 om 20:07 //

  De Syrische regering kan in eigen land uitnodigen wie ze willen dus ook de buren.
  Wie hebben er trouwens nog steeds geen centrale Rothschild bank?

  Like

 3. polderboy // september 2, 2018 om 20:11 //

  Ik geloof ook niet dat er Russen zijn, Amerikanen, of Chinezen, laat staan India, of geeft niet welke niet moslim natie, die erover in zitten dat Israël de raketinstallaties van die moslims te pletter bombardeert.

  Of het nu sjiieten zijn, of soennieten, al die vredelievende Mekkaanse pacifisten lijden aan het al 1400 jaar oude sudden jihad syndroom.

  Volgens deskundigen komt het doordat ze al 1400 jaar lang de Koran fout interpreteren.

  Nu zul je zeggen dat na 1400 die foute interpretaties allang verdwenen waren, maar het gaat hier om een abnormaal hardnekkig syndroom,
  Ze lijden er nu nog overal in de wereld dagelijks aan, waardoor ze als een stel zombies overal moorden en aanslagen plegen.

  Als Israël ze zodanig medische behandeld, dat die chronische patiënten hun wapens worden verplettert, kan een uitbraak van het syndroom in ieder geval niet tot grote hoeveelheden moorden en omvangrijke aanslagen lijden.

  Like

 4. Oeps.
  Ineens liggen ze zelf ook onder bereik van ballistische raketten.
  “Maar dat is niet de bedoeling!”

  Like

1 Trackback / Pingback

 1. Spanningen Israël met Iran lopen verder op na plaatsen raketten in Irak en Syrië — | BIBLESPACE BIJBELONDERWIJS EVANGELIE

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s