Nieuw

Sloeg buschauffeur neer na groepsverkrachting

De verkrachter (rechts), die zegt 17 jaar te zijn, mishandeld een buschauffeur nadat hij werd gekrenkt omdat hij niet gratis mocht reizen. © Politie.

Zweden – Een Somaliër groepsverkrachtten samen met andere asielzoekers een jonge vrouw in Linköping. Toen de vrouw na afloop vroeg wie haar had verkracht, lachte de Afrikaan alleen maar. Daarna sloeg hij een buschauffeur neer omdat hij geen buskaartje wilde betalen – de Somaliër is veroordeeld tot jeugdzorg en wordt niet uitgewezen omdat hij een Zweeds paspoort heeft gekregen.

In de nacht op 23 september 2017 werd een vrouw in Linköping in zijn appartement grof verkracht door de Somaliër, die beweert 17 jaar oud te zijn.

Twee andere immigranten, die naar verluidt jonger zijn dan 15 jaar en daarom een straf ontlopen, waren in verband met de verkrachting aanwezig.

Tijdens het politieverhoor heeft de vrouw verteld dat ze vanwege dronkenschap uit een nachtclub werd gezet. Nadat ze naar huis was gelopen en voor haar deur stond, ontdekte ze dat haar sleutel was weg, dus koos ze ervoor om te gaan zitten om te wachten op haar partner.

De Somaliër en twee andere immigranten ontmoetten de vrouw en vroegen of zij mee wilde gaan naar het appartement van de Somaliër. Ze had nog nooit eerder een van de drie ontmoet.

Zodra ze het appartement binnenkwam, “werd het zwart voor haar ogen”. Ze herinnert zich dat meer dan één persoon haar verkrachtte. Ze werd voortdurend in dezelfde positie vaginaal groepsverkracht. Ze herinnert zich ook dat ze “wakker werd en weer in slaap viel”. Toen ze haar ogen opende, zag ze twee mannen met donker haar op stoelen zitten kijken terwijl ze werd verkracht door de derde.

– Ik kon niets doen omdat ik niet kon reageren en geen kracht in mijn lichaam had, vertelde de vrouw.

Na de groepverkrachtingd vroeg ze om vijf uur ’s ochtends wie haar had verkracht.

– Het was een Chinees, antwoordde de Somaliër lachend.

Toen haar vriend ’s ochtends  vroeg wat er met haar was gebeurd, brak ze in tranen uit en vertelde het hem

Technisch DNA bewijs toonde aan dat het sperma dat werd gevonden in de vagina en de slip van de vrouw afkomstig was van de Somaliër.

Mishandelde buschauffeur
Op 14 maart 2018 mishandelde de Somaliër een buschauffeur op de Drabantgatan in Linköping, nadat hij zonder te betalen met de bus probeerde mee te rijden. Toen de ambtenaar de Afrikaan confronteerde, reageerde hij met een vuistslag in het gezicht van de chauffeur. Dit veroorzaakte zwelling, schrammen, pijn en roodheid.

Een bewakingscamera in de bus neemt de mishandeling op en wordt gebruikt om de dader te identificeren.

Uit publieke documenten blijkt dat de 17-jarige een staatsburger is van Zweden en Somalië. Hij kan daarom met de huidige wetgeving niet worden uitgewezen.

De andere verkrachters, die door DNA-bewijsmateriaal aan de groepsverkrachting werden gekoppeld, zijn nooit aangeklaagd omdat ze op het moment dat het misdrijf plaatsvond naar verluidt jonger dan vijftien jaar waren.

In juni werd de Somaliër vrijgesproken van grove verkrachting, maar veroordeeld voor geweld tegen een ambtenaar. Het vonnis werd een taakstraf van veertig uur.

In augustus 2018 kondigde het Göta Hogergerechtshof het nieuwe vonnis aan. De Somaliër werd veroordeeld voor ernstige verkrachting. Het vonnis werd acht maanden jeugdzorg. Hij moet ook 1500 euro schadevergoeding betalen aan de vrouw.

Volgens het Hof zou een “volwassen” persoon die zich schuldig had gemaakt aan overeenkomstige misdaden, veroordeeld zijn tot vier jaar gevangenisstraf, schrijft Vimmerby Tidning.

Sinds de groepsverkrachting heeft de vrouw psychische problemen. Ze voert één keer per week een telefoongesprek en neemt medicijnen tegen angst en depressie.

Bron:

http://www.friatider.se/sl-r-ner-busschauff-r-efter-gruppv-ldt-kten

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.052 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7262 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

5 Comments on Sloeg buschauffeur neer na groepsverkrachting

 1. templars2017 // september 2, 2018 om 16:29 //

  Is dit het nieuwe normaal?

  Like

 2. Henk der Niederlander // september 2, 2018 om 17:55 //

  Wat me altijd maar weer verbaasd is toch wel dat dit soort gajes niet uitgezet kan worden.
  Nmm. heeft dit stuk miskraam ook nog een Somalies paspoort dus Zweeds innemen en het land uit trappen.
  Dat zal bij de linkse rakkers niet erg goed vallen natuurlijk, maar dan is er wel weer een probleem uit de wereld.
  En btw. staat de wet bovenstaand niet toe dan zal er een wetswijziging moeten komen, zoals in alle Europesche landen nodig zal zijn.

  Like

 3. Jochem Jaarsma // september 2, 2018 om 18:29 //

  Dus dat wijf gaat -in welke toestand dan ook- vrijwillig mee met die negers. Dus: eigen schuld, dikke (buik)bult.

  Maar kwalijker…Fenixx kijk vóór publicatie een artikeltje nog eens na, staat stijf van grammatica/spelfouten. Valt mij de laatste tijd steeds meer op, en haalt geloofwaardigheid van jullie -overigens meestal uitstekende artikelen- onnodig omlaag.

  Like

 4. tim pietersen // september 2, 2018 om 21:56 //

  tuurlijk kan dit gajes uitgezet worden

  commieregering wil dit niet

  Like

 5. Joey France // september 3, 2018 om 10:13 //

  Als het gedrag van die meid representatief is voor de Zweedse vrouwen, dan mogen de verkrachtingsrapporteringen aldaar toch met een flinke korrel zout worden genomen.
  Wat die Somaliër uiteraard niet goedpraat, maar overwegend de strafmaat die hij kreeg zegt dat al evenzeer veel over de hele Zweedse samenleving.
  Zweden lijkt mij een verloren land.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s