Nieuw

Pakistan says it stands with Iran as US re-imposes sanctions

Pakistan’s Foreign Minister Shah Mahmood Qureshi has assured visiting Iranian Foreign Minister Javad Zarif that his country’s fully supports Iran’s stance regarding its nuclear deal with major world powers.

Zarif’s visit to Pakistan Friday comes as both Tehran and Islamabad are struggling with fraught relationships with Washington, which withdrew from the 2015 nuclear accord in May and re-imposed sanctions on Iran.

The Seattle Times >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.050 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9570 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

3 Comments on Pakistan says it stands with Iran as US re-imposes sanctions

 1. polderboy // september 2, 2018 om 11:48 //

  Raar eigenlijk dat die aards vijanden, sjiieten uit Iran, en soennieten uit Turkije en Pakistan, elkaar nu toch vinden als bondgenoten.

  Als de grote Satan, de ongelovige Zionisten honden uit de VS, niet meer willen dokken, en ook nog eens gaan zeiken dat ze die vredelievende uraniumverrijking niks van geloven, dan lijkt niks meer in de weg te staan om innig vriendjes te zijn.

  Misschien is het zelfs mogelijk dat de jihadistische terreurhonden, die al 1400 jaar lang de Koran fout interpreteren, nu ook vrienden blijken te zijn van die vredelievende kerels uit Mekka, die de Koran als pacifisten alleen maar juist interpreteren.
  “Allah is the greatest among the deceivers” lees je immers in de Koran…

  Like

 2. Het is simpel, er is maar één islam ,de interpretatie ervan is op zich een misleiding ,en inderdaad : “Allah is the greatest among the deceivers” als je dat letterlijk interpreteerd naar de gelovers weet je waar je staat.
  Daar boven op ,Pakistan heeft atoomwapens en dat is een gevaarlijk ding ,dergelijke wapens in onstabiele religieus georiënteerde regimes is vragen om problemen……

  Like

 3. Oh ja, hoe komt pakihole ook alweer aan die atoom wapens?

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s