Nieuw

Migrantengeweld: Siciliaanse politiecommissaris in eigen huis aangevallen met scheermessen 

Nuccio Garozzo (Foto: Screenshot)

De Siciliaanse politiecommissaris Nuccio Garozzo werd door een groep immigranten in zijn huis Catania aangevallen. Twee mannen braken in en sloegen hem met een scheermesjes bewerkt voorwerp toen de commissaris de criminelen probeerde te stoppen en een van hen arresteerde. De Italiaanse minister van Binnenlandse Zaken, Matteo Salvini, associeerde de aanslag met de vluchtelingencrisis in de EU en schreef dat zijn land “knettergek” was:: “Wie de oorlog bij ons thuis brengt, is niet welkom”. De gearresteerde overvaller zou een 18-jarige Gambiaanse asielzoeker zijn.

Nuccio Garozzo werd wakker toen twee mannen zijn huis binnenbraken en hem met scheermessen aanvielen toen hij de inbrekers probeerde te arresteren. Volgens de Daily Mail vermeldt de lokale Italiaanse media dat een van de inbrekers geïdentificeerd is als een 18-jarige Gambiaanse migrant.

In tegenstelling tot Duitse politici van de gevestigde partijen steunt de Italiaanse minister van Binnenlandse Zaken Matteo Salvini het slachtoffer:

“We zijn knettergek. In Catania werd commissaris Nuccio Garozzo in zijn eigen huis aangevallen door een groep immigranten, van wie er één om “humanitaire redenen” zijn toevlucht in Italië vond.
Mijn volledige solidariteit met de commissaris, die ik zojuist aan de telefoon heb gehoord en die met 80 snijwonden moet leven.
Voor deze vermeende vluchteling is er echter geen korting, onmiddellijke deportatie. Met de #Decretosicurezza wordt elke asielzoeker die in Italië een misdrijf pleegt, zonder uitzondering uit ons land gezet.
Wie de oorlog bij ons thuis brengt, is niet welkom.”

Bron:

https://www.journalistenwatch.com/2018/09/02/der-dank-immigranten/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.049 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7219 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

7 Comments on Migrantengeweld: Siciliaanse politiecommissaris in eigen huis aangevallen met scheermessen 

 1. Vaffanculo of te wel fuck you het wordt van kwaad tot erger,de burgemeester van Catania heer Orlando is zo blij met deze cultuur verrijkers
  Die huichelaar moeten ze eens met manchetten bewerken, wat een barbaren
  Was ook in Sicilië een echtpaar vermoord die vlakbij een asielzoekerscentrum woonden
  Wees welkom tralalala al die Bokito s de gorilla uit Blijdorp eruit

  Like

 2. Even over al deze mensen die door Europa wandelen ik had al geschreven dat een Irakees in de kringloopwinkel mij pas bedreigde en me zou vermoorden,hij werkt daar, wat gebeurde er vanavond ik liet eten bezorgen u raadt het al stond die Irakees aan de bel, mijn hemel ik schrok me suf, fijn nu weet hij waar ik woon hoe is het mogelijk

  Like

 3. templars2017 // september 2, 2018 om 21:30 //

  Hij was om humanitaire redenen in Italië ,nu zien ze daar welke humanitaire reden het was, er is geen één die deugd ,en geen enkel weet wie ze binnenhalen ,ze worden geloofd op hun woord er is geen enkele database waar ze in voorkomen in hun land van oorsprong…..

  Like

 4. templars2017 // september 2, 2018 om 21:31 //

  @ Yvonne, ik heb met je te doen ,het is een niet te benijden situatie…sterkte…..

  Like

 5. H.t .s o.ze sch.ld……..het is onze schuld…HET IS ONZE SCHULD
  Want wij zijn ONGELOVIG

  Like

 6. Hoi templars, is dit gemeend? Ik ben er even niet blij mee dat hij nu weet waar ik woon
  In mijn andere huis een flat woonde hij op dezelfde verdieping en hij zei jij mijn vriendin? Ik zei nee toen konden zijn ogen mij al doden, ze prikken je zo gauw met hun mes

  Like

 7. Gezien het feit dat ik niet weet hoe deze commissaris politiek gezien aankijkt tegen het ‘invasie gebeuren’, is het voor het merendeel van de politici en overheidsdienaren in de verschillende Europese landen -gezien hun instelling- wellicht een eye opener om te constateren dat zijzelf ook ‘aan de beurt’ komen inzake de ellende waarmee zij willens en wetens dit continent overspoelen.

  Hij of zij die ellende veroorzaakt dient er ook de wrange vruchten van te plukken.
  Dit laatste kan wat mij betreft dan ook niet snel genoeg gebeuren.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s