Nieuw

Leaked secret directive shows UN won’t help to rebuild Syria until there’s ‘political transition’

Foto slechts ter illustratie, Ghouta, screenshot You-Tube

An internal UN document that was leaked to the media says the organization won’t provide humanitarian assistance to war-torn Syria until there’s a deal on “political transition.” The UN had earlier denied such a directive existed.

The UN ‘secret directive’ on Syria was published by Russian newspaper Kommersant on Sunday. The two-page document, dated October 2017, lays out the framework for “all UN actors” operating in Syria “to ensure support and assistance is provided to those in need in all areas of Syria.”

According to the leaked file, the UN “would be ready to facilitate reconstruction” in Syria only once there is “a genuine and inclusive political transition negotiated by the parties.” This phrase is highlighted in the text.

RT >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.049 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9570 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

2 Comments on Leaked secret directive shows UN won’t help to rebuild Syria until there’s ‘political transition’

 1. Von Puffelen // september 2, 2018 om 19:12 //

  “Political transition” kun je vervangen door: een gekozen president moet opflikkeren en wij planten er een Rothschild puppet neer die toestaat dat wij het land via rente op staatsleningen leegzuigen zoals we met de rest van de planeet doen.
  De UN is een Rockefeller creatie dus uit die hoek moet je ook niet veel verwachten behalve gejank over regime change en trap ze uit je land mochten ze aanwezig zijn.

  Like

 2. templars2017 // september 2, 2018 om 21:22 //

  Een land zonder Rotschildbank is een door in het oog van de elite ,en dat ,dat kan niet door de beugel dus..……

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s