Nieuw

Israël bereidt zich voor op de komende burgeroorlog met de islam

© Pixabay

De versoepeling van de wapenwetgeving is bedoeld om de verdediging tegen Palestijnse aanvallen te verbeteren.

De Israëlische regering wil honderdduizenden burgers wapens laten kopen. Volgens de nieuwe regelgeving die maandagavond werd aangekondigd, kunnen tot 600.000 Israëli’s een wapenvergunning aanvragen – tot nu toe waren het 140.000.

De minister van Openbare Veiligheid, Gilad Erdan, zei dat de overheid van de bewapening van meer burgers een betere defensie tegen Palestijnse moordenaars verwacht, “Hoe meer geoefende burgers wapens dragen, hoe groter de kans om aanvallen te af te slaan en het aantal slachtoffers te verminderen”, zei de minister.

Volgens de nieuwe regels kunnen alle Israëliërs die een infanterieopleiding van het leger hebben gevolgd een wapenvergunning aanvragen. Ook vrijwillige politieagenten, paramedici en ex-militaire functionarissen komen in aanmerking.

Gewapende kolonisten
Tot nu toe was de afgifte van wapenvergunningen vooral gekoppeld aan de woonplaats: burgers die in de nederzettingen op de bezette Westelijke Jordaanoever wonen of werken, kregen over het algemeen een wapenvergunning. Ook veel kolonisten dragen hun wapens zichtbaar bij zich.

In Israël zijn de Israëli’s de afgelopen jaren dodelijk aangevallen door individuele Palestijnen met vuurwapens, messen en auto’s. Onlangs nog is het geweld tussen het Israëlische leger en Palestijnse groepen rond de afgegrendelde Gazastrook toegenomen.

Volgens Erdan worden de strenge controles van aanvragers van een wapenvergunning niet gewijzigd. De overheid heeft geen bedoeling “een situatie als in de V.S. tot stand te brengen”, zei hij dinsdag op de radio. Het ministerie van Erdan kondigde aan dat er in eerste instantie ongeveer 35.000 nieuwe aanvragers worden verwacht.

Kritische stemmen
Kritiek kwam van linkse politici die waarschuwden voor een toename van het gebruik van wapens. Michal Rozin van de Meretz-partij zei dat het risico van een aanval niet zou worden verminderd door de nieuwe regelgeving. In plaats daarvan zou het gebruik van vuurwapens bij huiselijk geweld toenemen en zo “het leven van vrouwen en kinderen in gevaar brengen”.

Dov Hanin van de Verenigde Arabische Lijst waarschuwde voor een toename van wapens in de meeste Arabische steden, waar al een probleem is met illegale wapens.

Bron:

https://kurier.at/politik/ausland/israel-will-hunderttausenden-buergern-kauf-von-waffen-erlauben/400095722

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.049 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7219 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

20 Comments on Israël bereidt zich voor op de komende burgeroorlog met de islam

 1. Reinier Vangie // september 2, 2018 om 09:01 //

  Moeten ze ook in Nederland doen. Zie de gevolgen CS Amsterdam. Al die moord beesten worden door de regeringen met met open armen worden binnen gehaald.

  Liked by 3 people

 2. Reinier Vangie // september 2, 2018 om 09:02 //

  1 keer met is voldoende.

  Like

 3. Homme korstanje // september 2, 2018 om 10:04 //

  Een burgeroorlog is het niet.
  Het is een strijd tegen een bezetting. En dan heet het vrijheidstrijd.
  Dat is wat er in het getto van Warschau ook gebeurde.

  Like

 4. Een licht in de duisternis.

  Like

 5. koddebeier // september 2, 2018 om 13:59 //

  “Kritiek kwam van linkse politici” Dat is vooral omdat links bang is en weet dat de dag nadert dat ze door de mand vallen omdat de burgers ze door hebben !

  Liked by 3 people

 6. Kijk dat zijn logische maatregelen tegen het moslim uitschot, hier zal dat nooit gebeuren en ben je schuldig als je je moet verdedigen tegen een Afrikaanse untermensch die jouw wil verkrachten of vermoorden etc.
  De aangespoelde pislam aanhangers hebben meer rechten dan wij, de rechtmatige bewoners van O N S LAND.

  Liked by 3 people

 7. templars2017 // september 2, 2018 om 16:00 //

  Het is de meest slimme manier om iedereen een gevoel te geven van nationale trots,bewapen je burgers ,je hebt een leger ,maar wel eentje dat het zal doen met geloof en trots , dit staat in heel schril contrast met wat ze hier doen ,de burgers ontwapenen , ze een makkelijke prooi maken voor het gevaar dat er is ,door dit gevaar dood te zwijgen en ze te bevoordelen geven ze een reden om de burgers geen wapens te geven .
  We zijn en worden nog altijd bedrogen door hen die ons zouden moeten beschermen.

  Liked by 2 people

 8. Wapens zijn nooit een oplossing!

  Liked by 1 persoon

 9. Jawel, wapens zijn zelfs de enige oplossing tegen die rattenplaag die de regering ons land heeft binnengehaald.

  Liked by 1 persoon

 10. templars2017 // september 2, 2018 om 22:06 //

  @louise ,je moet eens zien wat je kan doen met een simpele bezemsteel,en dat valt niet onder de categorie “wapens”

  Liked by 1 persoon

 11. in Japan krijgen alle jongens al vanaf lagere school professionele lessen Kendo Stokvechten en dan kunnen zij zich perfect verweren tegen elke agressor, simpelweg met een klein stokje die in je tas past of broekspijpen en dat mag je in Japan ook op zak hebben.

  Er komt oorlog aan in heel west europa, met ruim 20 miljoen moslim mannen heb je hier heel moorddadig en ziek jihad legertje.

  20 miljoen tijdbommen met een koran diep in hun reet.

  israel is omsingeld door 1 miljard moslim tijdbommen met korans diep in al hun gaten, van m/v.

  Like

 12. ‘Bezette gebieden’ is een valselijk van de slechte media overgenomen term. Tenzij het oostelijk deel van Israel wordt bedoeld (Samaria en Judea) dat van 1948 tot 1967 door de Jordaniërs is bezet geweest. Over tweestatenoplossing gesproken.

  Like

 13. @Louise // september 2, 2018 om 19:58 //
  Dit is hoe vrouwen in het algemeen reageren. Maar als puntje bij paaltje komt wordt wel verwacht dat ze in bescherming genomen worden. Om die reden is het ongewenst en fataal dat vrouwen op het gebied van veiligheid ook maar de onbeduidendste besluiten mogen nemen.

  Like

 14. ‘The Third World War must be fomented by taking advantage of the differences caused by the ‘agentur’ of the ‘Illuminati’ between the political Zionists and the leaders of Islamic World. The war must be conducted in such a way that Islam (the Moslem Arabic World) and political Zionism (the State of Israel) mutually destroy each other.’

  Een deel van de brief van Albert Pike uit 1871 (!). Dit moment komt dus steeds dichterbij en onderschrijft de validiteit van deze agenda.

  Like

 15. Heel makkelijk om de kant van één partij te kiezen.
  De waarheid ligt in het midden.

  Slechte gedachten worden slechte woorden… Slechte woorden worden slechte daden…

  Een neerwaartse spiraal…
  Een verval van moraal…
  Wie doorbreekt eens de waanzin?
  Dit heeft echt geen zin!

  Deze “keizer” heeft geen kleren.
  Een kind heeft dat door.
  Zie eindlijk de Ander.
  En geef hem gehoor.

  Like

 16. Reinier Vangie // september 3, 2018 om 13:41 //

  Louise verdiep je eens in de koran dan begrijp je misschien dat alleen gewapend geweld deze ellendelingen kan tegen houden. zij lopen ook allemaal met Kalasjnikovs over straat met de bedoeling niet moslims te vermoorden.

  Like

 17. Ik hèb de Koran gelezen. Jij ook?
  De Koran heeft gewelddadige en heel mooie kanten. Hetzelfde geldt voor de Thora, die ik ook redelijk ken.

  Like

 18. Veel hangt af van de manier waarop je een heilig boek leest.(Ken je de omstandigheden, de tijd van ontstaan, de bedoelingen van de profeten en samenstellers van die boeken…Laat je je begeleiden door verschillende leraren en verschillende opvattingen…)
  Een oordeel is snel geveld.
  Je verdiepen erin is super interessant (vind ik).

  Like

 19. Met die boeken is niets mis.
  Mensen die elkaar napraten en zich focussen op het geweld erin, vind je in alle religies.
  (Natuurlijk ben ik ook slechts “een zoeker”, die de wijsheid niet in pacht heeft.)

  Like

 20. Von Puffelen // september 3, 2018 om 17:24 //

  Van mij mag al die relimeuk van welke smaak dan ook een paar keer door de versnipperaar worden gehaald om vervolgens te worden verbrand in mega temperaturen.
  Alsof 1000en jaren mindcontrol/hersenspoeling onderhand nog niet genoeg is.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s