Nieuw

Hongaarse minister van Defensie: “Illegale migratie is een broeinest van terrorisme”

(CC0 Public Domain)

Op het gebied van immigratie gaat de kloof dwars door het midden van de EU. Tijdens een bijeenkomst van EU-ministers van Defensie in Wenen werd duidelijk dat sommige landen, zoals Hongarije, kijken naar massa-immigratie vanuit een veiligheidsperspectief, terwijl de regeringen van de meeste West-Europese landen hier nog niet gevoelig voor lijken te zijn.

De Hongaarse minister van Defensie Benkö benadrukte tijdens de bijeenkomst in Wenen dat de EU-lidstaten in staat moeten zijn hun burgers te beschermen. Benkő waarschuwde dat illegale immigranten nog steeds de EU-lidstaten binnenkomen “hoewel sommige landen, waaronder Hongarije, migratie hebben belemmerd door juridische en fysieke maatregelen. Illegale migratie is een broeinest van terrorisme”, zei Benkö.

“De defensiecapaciteiten van de EU moeten verder worden ontwikkeld om de capaciteiten van de NAVO aan te vullen in plaats van ze te dupliceren. Hongarije steunt de toetreding van de landen van de westelijke Balkan tot de EU, wat de veiligheid van de zuidelijke grenzen van de EU zal garanderen”, aldus Benkő.

Bron:

http://zuerst.de/2018/09/02/ungarischer-verteidigungsminister-illegale-migration-ist-eine-brutstaette-des-terrorismus/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.049 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7219 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s