Nieuw

Hammertime

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.048 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7205 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

7 Comments on Hammertime

 1. templars2017 // september 2, 2018 om 22:04 //

  als het een zwarte had geweest voor de auto dan was het veranderd in een oorlogszone binnen de kortste keren…….

  Like

 2. Scrutinizer // september 2, 2018 om 22:37 //

  Geef toe, Rommel: ’n pittige tante!

  Like

 3. Ik zal je eerlijk bekennen dat donkere of zelfs lichtgetinte vrouwen me nooit aangetrokken hebben. Ook niet de Chinese of Indische dames. Ik kan ze waarderen op hun eventuele schoonheid, maar zodanige seksuele verlangens als bij een blanke vrouw roepen ze bij mij niet op. Heeft niets met racisme te maken, want die voorkeur had ik allang voordat ik racistisch, islamofoob, xenofoob, antisemiet, nazi en fascistisch werd.

  Like

 4. Tijl Uylenspiegel // september 3, 2018 om 01:25 //

  Ach wat ze kennelijk niet doorheeft is dat ze van alle kanten gefilmd is, opsporing zal dus geen al te groot karwei zijn en met het Amerikaanse strafrecht in gedachten denk ik dat ze een aardig poosje uit de roulatie gehaald zal worden.”Straffen” als veertien dagen dienstverlening kennen ze bij mijn weten niet in Amerika tenzij je een chaingang zo zou willen noemen !

  Liked by 1 persoon

 5. Nou, Tijl

  Met Amerike in gedachten denk ik dat ze een miljoenenclaim in kan dienen mits de juiste advocaten, en die zullen staan te springen, want percentage …

  Like

 6. Volgens mij mag je die Trut gewoon neerschieten.

  Like

 7. Nepalese moet zijn nepapen. Verdomde autocorrecctie.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s