Nieuw

Er wordt een ‘chemische wapens val’ gelegd om Trump in Syrie te houden

Hij wil weg, en na de val van Idlib zal er weinig reden zijn om te blijven, dit is de laatste kans voor de jihadis en neocons

Volgens een recent rapport van Joachin Flores in Fort Russ News, zou de VS een terugtrekkingsplan met drie voorwaarden aan Bashar al-Assad van Syrië hebben aangeboden. Wat onmiddellijk duidelijk zou moeten zijn is dat de V.S. het initiatief nam en de besprekingen opende.

Dit is een positief bewijs dat de positie van de VS in Syrië onhoudbaar is en dat de VS op zoek zijn naar een uitweg om het gezicht te redden.

De voorwaarden:

Ten eerste: de volledige terugtrekking van Iran uit het zuiden van Syrië.

Washington: trekt zich terug oostelijke van de Eufraat tegen drie voorwaarden, met inbegrip van het geven van ons een aandeel van olie

Ten tweede: het verkrijgen van schriftelijke garanties dat Amerikaanse bedrijven een deel van de oliesector in Oost-Syrië zullen krijgen.

Ten derde moet de Syrische kant de Amerikanen volledige gegevens te verschaffen over de terroristische groeperingen en hun leden, met inbegrip van de aantallen buitenlandse slachtoffers van deze groepen en degenen die hebben overleefd, en degenen die de mogelijkheid hebben om terug te keren naar westerse landen, gezien het feit dat “de terroristische dreiging intercontinentaal is, kunnen we worden gekwetst in dienst van de internationale veiligheid”.

Het Syrische antwoord op dit genereuze aanbod kan met recht als afwijzend worden bestempeld. Assad heeft geen reden om de VS iets te garanderen na de beschamende vertoning in de afgelopen zeven jaar.

Als Syrië al iets zou moeten doen dan is het naar het Internationaal Gerechtshof en eisen dat de VS betalen voor de wederopbouwinspanningen van Syrië in plaats van deze grove poging tot afpersing.

Want dat is precies wat het is, afpersing.

Lees verder bij Russia Insider >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.049 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9570 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

6 Comments on Er wordt een ‘chemische wapens val’ gelegd om Trump in Syrie te houden

 1. Die garanties van het westen zijn net zoveel waard als het papier waarop ze staan. Kadhaffi kan daarover meepraten.

  Like

 2. polderboy // september 2, 2018 om 11:08 //

  Afgezien daarvan, schijnen er in Idlib 80.000 terreurmoslims tussen de bevolking te wonen
  Assad wil die terreurhonden weg hebben:
  https://www.theguardian.com/world/2018/sep/01/russia-softens-up-west-for-bloodbath-planning-in-idlib-syria

  Maar als je die bloedbaden veroorzaken terreurhonden weg haalt, dan ben je toch fout, valt er te lezen, omdat je dan zelf een bloedbad veroorzaakt. M.a.w. Assad is fout en niet die 80.000 terreurhonden.

  Ondertussen zijn die vredelievende moslims in Idlib, de die 80.000 terreurmoslims gezellig bij hun in huis hebben wonen, wel mooi het dubbele slachtoffer, volgens Rutte.

  En Islam Halsema uit Amsterdam zegt dat die lek gestoken vergieten op het CS in A’dam gewoon door moeten gaan met hun lekke leventje. Duidelijk dus: bek dicht en niet mekkeren.

  Valt allemaal geen spelt tussen te krijgen, lijkt me.
  Of zie ik dat verkeerd?

  Like

 3. templars2017 // september 2, 2018 om 15:53 //

  De ontwikkelingen op dit eigenste moment zijn cruciaal,Syrië als katalyst voor een wijdverspreide oorlog heeft niet gewerkt ,tot nu toe ,merendeel door de Russische invloed.
  Dus gaan ze pogen om daar een broker deal te sluiten met de olie in het noord-oosten als onderhandelingschip, terzelfder tijd is het aan de andere kant al aan het opstoken Iran en Pakistan zijn verdragen aan het maken, als het er op aankomt is er maar één islam hoe die beleden wordt zal door voor het algemeen doel niet meer van toepassing zijn ,en tel ze dan eens op alle moslims samen tegen het westen en zijn verderfelijke ongelovigheid.
  Iran grenst aan Turkije wat op zich grenst aan Europa ,en wij hebben geen verdediging van betekenis ,ook niet te vergeten is de vijfde kolonne die al in Europa is……

  Like

 4. Von Puffelen // september 2, 2018 om 21:13 //

  @polderboy // september 2, 2018 om 11:08 //
  Trio MI6/CIA/MOSSAD krijgen het niet voor elkaar om 80.000 nieuwe zo snel weer op te leiden.
  Er zijn al meer akties geweest om terroristen weg te halen door iig de VS en Israel.

  Like

 5. polderboy // september 2, 2018 om 22:33 //

  @Van Puffelen 21:13
  Volgens mij vervlogen tijden, de invloed van dat trio, dat jij noemt.

  Maar goed, dat Erdogan eigenlijk een Mossad agent is, de Saud Orthodoxe Joden zijn, profeet Mohammed een geïnfiltreerde boeddhist was en dat ze allemaal uiteindelijk voor de Zionistische Satans werken, houden we erin voor de echte liefhebbers.

  Zoals de islamitische waard is, vertrouwt hij zijn gasten immers.

  Like

 6. Bij de ontmanteling van Aleppo …..en het grote IS kamp “Yarmouk” zijn alle IS strijders met bussen en vrachtwagens verhuisd naar een plek bij Idlib…..
  zo konden nog velen via Turkse wegen ontkomen en zich vermengen onder gelukszoekers, anderen honderden zich in het gebied verspreiden of onderduiken…..
  En Polderboy…..de islamitische waard is een moslim, kan misschien lekkere wijn schenken, maar je weet nooit of die wijn vergiftigd is…!

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s