Nieuw

Black Panthers confronteren Texaanse patriotten bij protest tegen islamitische conferentie in Houston

De gemoederen liepen hoog op zaterdag toen meer dan 100 demonstranten en tegendemonstranten de confrontatie zochten buiten een grote islamitische conferentie in het George R. Brown conventiecentrum.

Een lid van het Texas Patriot Network klom over de politiebaricaden om een tegendemonstrant op zijn muil te timmeren bij de 55ste jaarlijkse conventie van de ‘Islamic Society of North America’, een frontgroep van de terroristische Moslimbroederschap. Drie personen werden gehandboeid en afgevoerd en later weer vrijgelaten op voorwaarde dat zij niet meer aan de protesten zouden deelnemen, zei L.J. Satterwhite, woordvoerder van het Houston Police Department.

“We willen zeker maken dat wat er ook gebeurt, het vreedzaam blijft en niemand gewond raakt”, zei hij.

Tot de tegendemonstranten behoorden leden van de Houston Socialist Movement, de International Socialist Organization, de National Domestic Workers Alliance, het Refuse Fascism, het Socialist Alternative, de Young Communist League, de Huey P. Newton Gun Club en de New Black Panther Party.

“We wilden hen laten weten dat Houston een zwarte en bruine stad is en dat ze hier niet welkom zijn. Ze zijn hier niet gewenst. We zullen hier blijven zolang ze hier zijn”, zei frater Maitreya, voorzitter van de Houston-afdeling van de Huey P. Newton Gun Club. “We zullen hier zijn totdat we ze onze stad uit laten rennen.”

Lees verder bij The Houston Chronicle >>

Hier hebben we een eerder stuk staan over de Huey P. Newton Gun Club. En hier een ander uitgebreid stuk over hoe de Moslimbroederschap, CAIR in dit geval, zwarte terreurorganisaties als de Black Panthers en de Huey P. Newton Gun Club voor hun islamitische jihadkarretje spant.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.051 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9622 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

4 Comments on Black Panthers confronteren Texaanse patriotten bij protest tegen islamitische conferentie in Houston

 1. Republikein // september 2, 2018 om 19:21 //

  Gewoon knielen voor 0_0.
  Of niet.

  Like

 2. koddebeier // september 2, 2018 om 20:14 //

  Oppakken en exporteren naar donker Afrika !

  Like

 3. Het is daar wachten op de burgeroorlog, met als plusje dat iedereen een kans heeft….hier word de autochtoon elke kans op zelfbehoud ontnomen.

  Like

 4. …en ook hier is de agressie overal voelbaar, de een is willig blind en doof, de ander gefrustreerd razend en op zoek naar verlichting…..het is al begonnen, de weeen voor de bevalling…

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s